My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: Duplagyorsítós hét és exkluzív arany gyorsítós állat

Szerezzétek meg a rozsomákot a játékban, továbbá ha november 19. délig vásároltok bronz, ezüst vagy arany gyorsítócsomagot, akkor ajándékba kaptok mellé egy másik ugyanolyan fajtájú gyorsító csomagot!
| Forrás: Hivatalos oldal
Szerezzétek meg a rozsomákot a játékban, továbbá ha november 19. délig vásároltok bronz, ezüst vagy arany gyorsítócsomagot, akkor ajándékba kaptok mellé egy másik ugyanolyan fajtájú gyorsító csomagot! Ennek köszönhetően a következő napokban duplán jól járhattok. Ráadásul ezt nem csak egyszer, hanem akárhányszor is megtehetitek a My Free Zoo játékban.

Az ingyenes Upjers játékokban sorra jönnek a meglepetések. Például a népszerű tanyajátékban sorra jöttek a meglepetések, nemrégen ért véget a Halloween a My Little Farmies tanyáin, majd rögtön utána egy gyorsító akció került be a játékba, és megszerezhettétek magatoknak a pestis doktort is.
A My Free Zoo állatkertjei sem maradhattak ki a listából, az izgalmas halloweeni hét után egy igazán különleges állatot szerezhettetek meg, méghozzá a füles makit. Nézzük a mostani frissítés milyen meglepetéseket tartogat számotokra:

A sok-sok meglepetés mellett, most megszerezhetitek a legújabb gyorsítós állatot a rozsomákot.

my-free-zoo-hirek-45.jpg

A rozsomákot sokan biztosan nem ismeritek: az állat egy menyétféle, népi neve torkosborz. Igazi ragadozó, nyulakat, fajdokat sőt akár szarvasok, őzek borjait is megtámad.
A különleges állatra szert tehettek kártyarészletek által, illetve a duplagyorsítós hét ideje alatt, minden arany gyorsítócsomag tartalmazni fogja a rozsomák részletét. Az állatot 8 részletből rakhatjátok össze.

my-free-zoo-hirek-46.jpg

De még mindig nincs vége a meglepetéseknek, a karámházatokat is felújíthatjátok kicsit, hiszen hat új jeges tapéta érkezett a boltba. Érdemes őket megnézni, és ha tetszenek, kidekorálhatjátok a saját karámotokat.

Ne feledkezzetek meg az aktuális bónuszajándékról sem, amely jelenleg most az erszényes ördög. A különleges megjelenésű állat az erdős és sziklás karámban érzi leginkább jól magát. A bónusz most is mint mindig, legalább egyszerre 54 gyémántos vásárlás után érkezik a fiókotokra. Ha 108 gyémántot vásároltok, akkor duplán érkezik az erszényes ördög az állatkertetekbe, így a tenyésztést is rögtön megkezdhetitek.

my-free-zoo-hirek-47.jpg

További jó szórakozást mindenkinek!
My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist