My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: Amazonasi folyamidelfin

Megérkeztek a delfinek családjának egyik legérdekesebb édesvízi fajtái, az Amazonasi folyamidelfinek a My Free Zoo állatkertjeibe.  A szeretni való állatok nagyon szeretnének beköltözni az Amazonas-házaitokba!
| Forrás: Hivatalos oldal
Megérkeztek a delfinek családjának egyik legérdekesebb édesvízi fajtái, az Amazonasi folyamidelfinek a My Free Zoo állatkertjeibe.  A szeretni való állatok nagyon szeretnének beköltözni az Amazonas-házaitokba!

my-free-zoo-hirek-12.jpg

Az amazonasi folyamdelfin az Amazonas-házak vizes élőhelyén helyezhető el. A boltban 24. szinttől vásárolhatjátok meg, de akár kigyűjthetitek kártyarészletekből is.
De itt még nincs vége a meglepetéseknek, új az új állat mellet további dekorációk és tapéták érkeztek az Amazonas-házakhoz. Ezek közül kiemelnénk a liános tapétát vagy éppen a maja piramisrom dekorációt. Az új növények pedig a kaucsukfa és a könnyezőpálma.

A My Free Zoo frissítésével egy időben különleges bónuszállat is érkezett a játékba, mégpedig a takin. Egy rendkívül érdekes állat, olyan mint egy hormon kezelt kecske, aki akkora mint egy szarvasmarha :) Róla és a megszerzéséről részletesebben ITT olvashattok.

Jó játékot mindenkinek!

My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist