My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: Akció meghosszabbítva

A múlt hét óta tartó duplagyorsítós és ikertenyésztős akció minden játékosnak elnyerte tetszését, így a készítők úgy döntötten, hogy meghosszabbítják az akciót.
| Forrás: Hivatalos oldal
A múlt hét óta tartó duplagyorsítós és ikertenyésztős akció minden játékosnak elnyerte tetszését, így a készítők úgy döntötten, hogy meghosszabbítják az akciót.

Az újabb akciós hét augusztus 13-án délben ér véget.

A szabályok maradtak: ha tenyésztési kísérletkor dupla TP-t kaptok, és sikerül a tenyésztés akkor két kölyköt kaptok. Ha pedig vesztek egy gyorsítót, akkor kettőt kaptok egy áráért. Részletesebben már leírtuk legutóbbi cikkünkben ITT.

Egy kisebb változás is történt viszont: az arany gyorsítókban az újabb játékhéten egy újabb garantált állat részlete rejlik, a kakapó.
my-free-zoo-hirek-34.jpg

A kakapó egy repülni nem tudó papagáj faj, amely Új-Zélandon honos. Rendkívül veszélyeztetett állatfaj, a szaporítási programok ellenére is még mindig csak körülbelül 125 példány él a világon. 

A különleges papagájt 8 kártyarészletből rakhatjátok össze, és az erdei karámban tarthatjátok.

Az afrikai fehér hasú törpesün továbbra is megjelenhet a My Free Zoo játékban a gyorsítók között, viszont most már nem garantáltan jelenik meg.

Új bónuszakció is került a játékba, mellyel a babirussza vagy Vénusz légycsapója bónuszt szerezhetitek meg.

Kellemes játékot!

My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist