My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: 10 milló játékos - Akció és meglepetések a játékban

Világszerte már több mint 10 millió játékossal büszkélkedhet az Upjers ingyenes állatkertes játéka. A hatalmas mérföldkő átlépésével jubileumi akciók, meglepetések és új állatok várnak rátok a My Free Zoo játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
Világszerte már több mint 10 millió játékossal büszkélkedhet az Upjers ingyenes állatkertes játéka. A hatalmas mérföldkő átlépésével jubileumi akciók, meglepetések és új állatok várnak rátok a My Free Zoo játékban.

my-free-zoo-hirek-30.jpg

A My Free Zoo ingyenes böngészős játék a világon összesen 23 nyelven elérhető, indulása óta már több mint 10 millióan nyitottak saját állatkertet maguknak. A készítők ünneplése a játékban is érződni fog, hiszen rengeteg akciót készítettek el számotokra.

A jubileumi időtartam 2014. július 30-tól egészen 2014. augusztus 6. 12 óráig tart.

Ha ez idő alatt bárki belép a játékba, az első belépéskor egy csodaszép, animált emlékművet kaptok ajándékba, a 10 milliós játékoslétszám elérésének emlékére.

A jubileumi hét alatt sikerrel befejeződő tenyésztések minden My Free Zoo játékosnak ikreket hoznak. A két állatkölökkel természetesen a tapasztalati pontokat is megduplázhatjátok. Ha netán mégsem sikerülne a tenyésztés, akkor is megkapjátok a dupla TP-t.

A jubileumi héten egy ezüst gyorsítót vásárolva rögtön kettő ezüst gyorsítót, egy arany gyorsítót vásárolva pedig rögtön két arany gyorsítót kaphattok. És ezt az akció ideje alatt akárhányszor megismételhetitek.

my-free-zoo-hirek-31.jpg

A meglepetéseknek viszont még nincs vége. A héten minden arany gyorsítóban garantáltan találhattok egy részletet egy teljesen új állatfajtából, az afrikai fehér hasú törpesünből. A sünt 8 kártyarészletből állíthatjátok össze, és a terráriumban találhatjátok meg.

my-free-zoo-hirek-32.jpg

Egy új akváriumi állattal is találkozhattok a játékban, méghozzá az ezüst rókapofával. Az állat a boltban vásárolható meg zoo-dollárért a 82. szinttől.

my-free-zoo-hirek-33.jpg

Ne felejtsétek el az aktuális bónuszakciót sem, melyben a grillárust vagy a borzot szerezhetitek meg magatoknak!

Jó játékot mindenkinek a jubileumi hétre!
My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist