My Free Zoo hírek, aktualitások

My Free Zoo

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 472, Átlag:4.69)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Szimulációs,Állatkertes,Állatos,Építős
Hivatalos oldal: Myfreezoo.com
Szeretnél egy igazi állatkertet vezetni, rengeteg csodálatos és fantasztikus állattal? Akkor a My Free Zoo a te játékod. Építsd és fejleszd saját kis személyes állatkerti birodalmadat. Figyelj oda az állatkert lakóira és gondoskodj arról is, hogy a látogatóid jól érezzék magukat. Építs különböző épületeket, szuvenírstandokat, büféket és szépítsd a területedet a dekorációs elemekkel. Tenyéssz állatkölyköket és legyél te a világ legjobb állatkert vezetője!
Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)

My Free Zoo: Valentin-napi játék 2015

A tavalyi évhez hasonlóan most is Valentin-napi játékkal jelentkezik a népszerű állatkertes online játék, a My Free Zoo. Ne maradjatok le róla, gazdagítsátok az állatkerti állományt a gyönyörű jácint kék arával és mindenki kedves ismerősével, a fehér gólyával!... Elolvasom (2015.02.13.)

My Free Zoo: Leopárdfóka bónuszajándék

Új bónuszajándék érhető el a My Free Zoo játékban, méghozzá a leopárdfóka. Ez a különleges megjelenésű vízi állat természetesen a vizes karámban érzi leginkább otthonosan magát.... Elolvasom (2014.12.25.)

My Free Zoo: Duplagyorsítós hét és exkluzív arany gyorsítós állat

Szerezzétek meg a rozsomákot a játékban, továbbá ha november 19. délig vásároltok bronz, ezüst vagy arany gyorsítócsomagot, akkor ajándékba kaptok mellé egy másik ugyanolyan fajtájú gyorsító csomagot!... Elolvasom (2014.11.14.)

My Free Zoo: Fülesmaki a játékban

Nem rég ért véget az ingyenes állatkert szimulátor játékban a halloweeni játék, ezúttal egy új állat érkezéséről számolhatunk be. Egy korábbi prémium állat, a fülesmaki tért vissza a játékba.... Elolvasom (2014.11.07.)

My Free Zoo: Halloween az állatkertben

Az Upjers halloweeni köntösbe öltözteti ingyenes online játékait, nincs ez másként a My Free Zoo állatkertes játékkal sem. Öltöztessétek fel állatkerteteket halloweeni hangulatba és szerezzétek meg az izgalmasabbnál izgalmasabb ajándékokat.... Elolvasom (2014.10.31.)

My Free Zoo: Ikertenyésztési akció októberben

Az állatkertekben előfordulhat, hogy néha iker bébik születnek. Most lehetőségetek lesz sok-sok cuki állatbébit szerezni a My Free Zoo állatkertetekbe, használjátok ki az ikertenyésztési akciót. ... Elolvasom (2014.10.22.)

My Free Zoo: Csíkos bűzösborz bónuszajándék

A napokban tért vissza egy régi bónuszajándék a játékba,  a pézsmatulok, melyet bárki megvásárolhat az állatkert boltjában. Október 8-tól új bónuszajándék is érkezett, a csíkos bűzösborz.... Elolvasom (2014.10.11.)

My Free Zoo: Visszatért a pézsmatulok

A régebb óta játszó My Free Zoo játékosok biztosan emlékeznek még a kimondottan markáns szagú állatra, aki a zord vidékek lakójára, a pézsmatulokra. Most lehetőségetek lesz újból megszerezni a különleges fajt. ... Elolvasom (2014.10.11.)

My Free Zoo: Fossza bónuszajándék

Még augusztus végén került be az új bónuszajándék, a bordás krokodil a játékba. Ez a bónuszakció megszűnik és helyére szeptember 17-től egy különleges megjelenésű állat, a fossza kerül.... Elolvasom (2014.09.20.)

My Free Zoo: Dupla TP akció szeptember 24-éig

Érdemes lesz a hétvégén és a jövő hét elején játszani a My Free Zoo állatkertes játékkal, hiszen szeptember 24-e délig dupla tapasztalati pontot kaphattok majd minden dzsungellakó állat gondozásakor, etetésekor és foglalkoztatásakor.... Elolvasom (2014.09.20.)

My Free Zoo: Visszatért a nyársas antilop

Sokan biztosan emlékeztek a nyársas antilopra, amely korábban bónuszállat volt a játékban. Most újból megszerezhetitek az állatkert boltjában. Az állat a füves vagy a szavannás területen érzi jól magát.... Elolvasom (2014.08.16.)

My Free Zoo: Babirussza és Vénusz légycsapója

A játékban új bónuszakció elérhető, így a legutóbbi grillárust és borzot már nem szerezhetitek meg kristályvásárlással. A következő napokban az új bónuszajándék a babirussza vagy a Vénusz légycsapója lesz.... Elolvasom (2014.08.10.)

My Free Zoo: Akció meghosszabbítva

A múlt hét óta tartó duplagyorsítós és ikertenyésztős akció minden játékosnak elnyerte tetszését, így a készítők úgy döntötten, hogy meghosszabbítják az akciót.... Elolvasom (2014.08.09.)

My Free Zoo: 10 milló játékos - Akció és meglepetések a játékban

Világszerte már több mint 10 millió játékossal büszkélkedhet az Upjers ingyenes állatkertes játéka. A hatalmas mérföldkő átlépésével jubileumi akciók, meglepetések és új állatok várnak rátok a My Free Zoo játékban.... Elolvasom (2014.07.31.)

My Free Zoo: Grillárus és borz bónuszajándék

Az északi elefántfóka bónuszakció véget ért a népszerű állatkertes játékban, a különleges fóka után rögtön két bónuszajándékot is szerezhettek: a grillárust és a borzot.... Elolvasom (2014.07.25.)

My Free Zoo: Sziklás tapéták és császárskorpió a játékban

Új állat érkezett a My Free Zoo állatkertjébe. Akik kedvelik az egzotikus ízeltlábúakat, azok biztosan örülni fognak a mostani frissítésnek. Az új állaton kívül egy új tapéta, a sziklás témájú is bekerült a játékba.... Elolvasom (2014.07.24.)

My Free Zoo: Új tapéták kategória a játékban

Egy új kategóriával bővül a My Free Zoo boltja, méghozzá a tapéták kategóriával. Ebben a kategóriában különféle tapétákat fogtok találni a különböző épületeitekhez. Így például találhattok majd tapétát az Amazonas-házhoz, a karámházhoz, a vizesblokkhoz vagy a bevásárlóközponthoz egyaránt.... Elolvasom (2014.07.09.)

My Free Zoo: Tobzoska és északi elefántfóka a játékban

Lehet sokan emlékeztek még a különleges megjelenésű tobzoskára. Régebben bónusz volt a játékban, most viszont a boltban is megszerezhető. Az északi elefántfóka bónuszajándékként érkezik, ha vásároltok a My Free Zoo játékban.... Elolvasom (2014.07.02.)

My Free Zoo: Még több hely a karámházzal

A játékban már található bevásárló központ, közüzemi udvar, de még mindig nincs elég helyetek az állatkertetekben? Használjátok ki a legújabb frissítést, ahol is a karámházzal még több helyhez juthattok parkotokban.... Elolvasom (2014.06.25.)

My Free Zoo: Újabb foci vb dekorációk érkeztek

A foci vb javában zajlik, hamarosan a csoportkörök végéhez érünk. A My Free Zoo játékban is a focié a főszerep, ezúttal újabb dekorációk érkeztek a labdarúgó vb-s játékba, melyeket megtalálhattok az ingyenes játékban.... Elolvasom (2014.06.23.)

My Free Zoo: Világbajnoki láz az állatkertben

Kitört a világbajnoki láz az Upjers ingyenes állatkertes játékában is, a látogatók már focimezbe öltöztek és kedvenc csapataik zászlóit lengetik a parkodban. Csempésszetek foci hangulatot ti is az állatkeretekbe a foci vb-s játék alkalmából!... Elolvasom (2014.06.11.)

My Free Zoo: Ingyen takin bónuszajándék

Ismét eltelt egy kis idő, véget ért a fülesmaki bónuszajándék. Viszont rögtön kezdetét is vette a mai naptól egy új akció, melyben ezúttal egy rendkívül különleges állatot, a takint szerezhetitek meg magatoknak.... Elolvasom (2014.06.04.)

My Free Zoo: Amazonasi folyamidelfin

Megérkeztek a delfinek családjának egyik legérdekesebb édesvízi fajtái, az Amazonasi folyamidelfinek a My Free Zoo állatkertjeibe.  A szeretni való állatok nagyon szeretnének beköltözni az Amazonas-házaitokba!... Elolvasom (2014.06.04.)

My Free Zoo: Közüzemi udvarok az állatkertekben

Nem tudtok már lépni a sok kukától az állatkertetekben ? Több helyre lenne szükségetek az állatkertben az állatoknak? Építs közüzemi udvart a 28. szinttől és tedd bele a kukákat.... Elolvasom (2014.05.27.)

My Free Zoo: Visszatért a kafferbivaly

Új állat érkezik az Upjers ingyenes böngészős állatkertes játékába, méghozzá a kafferbivaly. Sokatok számára biztosan ismerős ez az afrikai állat, hiszen már volt bónuszállat korábban.... Elolvasom (2014.05.22.)

My Free Zoo: Fülesmaki bónuszajándék

Újabb bónuszajándékot szerezhettek meg kedvenc állatkertetekbe, a fülesmakit. A kis maki egy különleges megjelenésű állat, aki leginkább a terráriumban érzi jól magát.... Elolvasom (2014.05.21.)

My Free Zoo: Anyák napi játék 2014

A világ számos részén májusban ünneplik az anyák napját, országonként más és más napon. A My Free Zoo állatkertes játék készítői is tisztelegnek az anyukák előtt, és különböző bónuszokat, ajándékokat, dekorációkat vezettek be a játékba.... Elolvasom (2014.05.08.)

My Free Zoo: Vizesblokkok

Megérkeztek a vizesblokkok a My Free Zoo ingyenes böngészős játékba, mely a bevásárlóközpontok koncepcióin alapulnak. A legalább 25. szintű játékosok segítségükkel még több helyet szabadíthatnak fel állatkertjükben.... Elolvasom (2014.05.02.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertben 2014-ben is

Az állatkertekben az állatok már nagyon várják az ünnepeket. A húsvét a My Free Zoo állatkertjeiben sem maradhat ünneplés nélkül, így hát minden igazgató igyekszik hangulatot csinálni a látogatók örömére!... Elolvasom (2014.04.16.)

My Free Zoo: Visszatér a játékba a ködfoltos párduc

Újabb ismerős állatot fedezhettek fel a játékban, méghozzá a ködfoltos párducot. A csodálatos, elegáns állatot már régebben megismerhettétek, ekkor ugyan csak bónusz állatként volt elérhető.... Elolvasom (2014.04.10.)

My Free Zoo: Sárgabóbitás kakadu és a vörös bőgőmajom a játékban

Egy régi ismerős tér vissza a játékba, sokan biztosan már ismeritek a sárgabóbitás kakadut. Tavaly Valentin-napon találkozhattatok már vele, most ismét a játékban. A másik frissítés az Amazonas-házat érinti, ahol egy új állatfaj került be: a Bőgőmajom.... Elolvasom (2014.03.30.)
My Free Zoo hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist