My Fantastic Park hírek

Hirdetések
Vidámparkos,Gazdálkodós,Szimulációs
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Fantastic Park: Robin Hood kiképzőtábor

Megváltozott az ingyenes bónuszajándék a My Fantastic Park ingyenes játékban, a legutóbbi maja hullámvasutat felváltotta a Robin Hood kiképző tábor. A bónuszajándékot adott mennyiségű gyémántvásárlással kaphatjátok meg.
| Forrás: Hivatalos oldal
Megváltozott az ingyenes bónuszajándék a My Fantastic Park ingyenes játékban, a legutóbbi maja hullámvasutat felváltotta a Robin Hood kiképző tábor. A bónuszajándékot adott mennyiségű gyémántvásárlással kaphatjátok meg.

my-fantastic-park-hirek-4.jpg

Az aktuális bónuszajándékok 2014. június 12-től a következő bónuszajándék meghirdetéséig érvényes. 

Ha egy tételben legalább 54 gyémántot vásároltok, akkor egy 7 napra szóló karbantartó kártyát kaptok ajándékba.
Ha egy tételben legalább 108 gyémántot vásároltok, akkor kapjátok meg az izgalmas ajándékot, Robin Hood kiképzőtáborát. 

Mindenkinek jó szórakozást!
My Fantastic Park legfrissebb hírek

My Fantastic Park: Pónilovarda

Beköszöntött az ősz, de a lovardák még várják azokat, akik szeretnének egy kicsit a szabadban lenne az állatokkal. Most egy korábbi bónuszattrakció, a pónilovarda tér vissza az online vidámpark szimulátor játékba.... Elolvasom (2014.10.23.)

My Fantastic Park: Őszi dekorációk

Sokak bánatára megérkezett a hűvös, szeles és borongós ősz. De a rossz tulajdonságai mellett vannak szép dolgok is ebben az évszakban, például a színesebbnél színesebb fák, melyeket csak ebben az évszakban láthattok.... Elolvasom (2014.09.27.)

My Fantastic Park: Arizona minigolf bónusz

A My Free Zoo játékhoz hasonlóan, az Upjers készítői a My Fantastic Park játékba is új bónuszajándékot készítettek. Az Arizona minigolfot legalább egyszeri 108 gyémántos vásárlás után kaphatjátok meg.... Elolvasom (2014.09.20.)

My Fantastic Park: Illúzió hullámvasút

Egy korábbi bónuszattrakció tér vissza az ingyenes vidámparkos játékba, méghozzá az illúzió hullámvasút. A korábban bónuszajándékként megszerezhető látványosság elérhető a 61. szinttől a boltban.... Elolvasom (2014.08.26.)

My Fantastic Park: Hordócskázó bónuszakció

Megszűnt a Robin Hood kiképzőtábora bónusz akció a játékban, viszont nem kell csüggednie senkinek, máris itt van az újabb bónuszajándék. A hordócskázó a mai naptól elérhető a játékban.... Elolvasom (2014.07.16.)
Még több hír
My Fantastic Park - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist