My Fantastic Park hírek, aktualitások

My Fantastic Park

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 94, Átlag:4.61)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Vidámparkos,Gazdálkodós,Szimulációs
Hivatalos oldal: Myfantasticpark.hu
Légy részese a vidámparki őrületnek ebben az ingyenesen játszható online játékban. A My Fantastic Park vidámparkos játékban lehetőséged van, hogy megalkosd álmaid szabadidőparkját. Állítsd fel különféle attrakciókat, gondoskodj a parkod dekorációiról és szerezz vidámparkodnak világhírnevet. Fedezd fel az Upjers különleges szabadidőparkos böngészős játékát, mely mindenki számára teljesen ingyenes. Próbáld ki milyenek a mindennapja egy vidámpark igazgatójának!
Hirdetések
Vidámparkos,Gazdálkodós,Szimulációs
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Fantastic Park hírek

My Fantastic Park: Pónilovarda

Beköszöntött az ősz, de a lovardák még várják azokat, akik szeretnének egy kicsit a szabadban lenne az állatokkal. Most egy korábbi bónuszattrakció, a pónilovarda tér vissza az online vidámpark szimulátor játékba.... Elolvasom (2014.10.23.)

My Fantastic Park: Őszi dekorációk

Sokak bánatára megérkezett a hűvös, szeles és borongós ősz. De a rossz tulajdonságai mellett vannak szép dolgok is ebben az évszakban, például a színesebbnél színesebb fák, melyeket csak ebben az évszakban láthattok.... Elolvasom (2014.09.27.)

My Fantastic Park: Arizona minigolf bónusz

A My Free Zoo játékhoz hasonlóan, az Upjers készítői a My Fantastic Park játékba is új bónuszajándékot készítettek. Az Arizona minigolfot legalább egyszeri 108 gyémántos vásárlás után kaphatjátok meg.... Elolvasom (2014.09.20.)

My Fantastic Park: Illúzió hullámvasút

Egy korábbi bónuszattrakció tér vissza az ingyenes vidámparkos játékba, méghozzá az illúzió hullámvasút. A korábban bónuszajándékként megszerezhető látványosság elérhető a 61. szinttől a boltban.... Elolvasom (2014.08.26.)

My Fantastic Park: Hordócskázó bónuszakció

Megszűnt a Robin Hood kiképzőtábora bónusz akció a játékban, viszont nem kell csüggednie senkinek, máris itt van az újabb bónuszajándék. A hordócskázó a mai naptól elérhető a játékban.... Elolvasom (2014.07.16.)

My Fantastic Park: Gokart pálya bónuszattrakció

Akik régebb óta játszanak a játékkal, biztosan emlékeznek a sci-fi témájú gokart pályára. A mai naptól ismét elérhetővé válik az ingyenes vidámparkos játékban mint bónuszattrakció.... Elolvasom (2014.07.09.)

My Fantastic Park: Robin Hood kiképzőtábor

Megváltozott az ingyenes bónuszajándék a My Fantastic Park ingyenes játékban, a legutóbbi maja hullámvasutat felváltotta a Robin Hood kiképző tábor. A bónuszajándékot adott mennyiségű gyémántvásárlással kaphatjátok meg.... Elolvasom (2014.06.16.)

My Fantastic Park: Ingyen maja hullámvasút bónuszajándék

A népszerű vidámparkos játékban jelenleg futó bónuszajándék akció keretein belül egy maja hullámvasutat szerezhettek meg. Minden olyan játékos megkapja ajándékba a bónusz épületet, aki legalább 54 gyémántot vásárol a játékban.... Elolvasom (2014.05.29.)

My Fantastic Park: Újra elérhető a Lézerharc

Ismét elérhető válik a kedvenc vidámparkotokban a sci-fi témájú lézerharc. Az ingyenes böngészős játék veterán játékosai biztosan emlékeznek rá, hiszen régebben már volt bónuszattrakció.... Elolvasom (2014.05.28.)

My Fantastic Park: Western témájú mászófal és labdafürdő

Néhány visszatérő játék került be a My Fantastic Park böngészős játékba az Upjers készítők jóvoltából. A kalózos témájú labdafürdő a 19. szinttől elérhető és vásárolható meg a boltban. A western témájú mászófalat a 70. szinttől vásárolhatjátok meg szintén a boltban.... Elolvasom (2014.04.24.)
My Fantastic Park hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist