Metin2 hírek

Hirdetések

Metin2: Focimezek a tárgypiacon és közelgő tél a játékban

A foci világbajnokság lázában ég már mindenki, ez a játék készítőiről is elmondható. A közelgő torna alkalmából a Tárgypiacon különböző öltözékek és focimezek érhetőek el.
| Forrás: Hivatalos oldal
A foci világbajnokság lázában ég már mindenki, ez a játék készítőiről is elmondható. A közelgő torna alkalmából a Tárgypiacon különböző öltözékek és focimezek érhetőek el. A különleges öltözékeket 2014. május 19. hétfőtől egészen 2014. május 25. vasárnap éjfélig érhetitek el a Metin2 játékban.

Másik fontos hír, hogy egy újabb frissítés közeleg, mely elhozza a telet a játékba!

metin2-hirek-1.jpg
Néhány frissítés is érkezett a 2.2-es Metin2 verzióba. Melybe bekerült a "Nemere Őrtornya Kazamata". Továbbá a Démonkirály tekercse használatakor a megfelelő szörny megjelenése javítva lett. A hatások nem viselkednek a játékban többé úgy, mint a lovak. Egy küldetés ismét a játékban: "A biológus kutatása (Barackvirág". Végül a sámánkaraktereket érintő változás: a karakterek a megfelelő EXP és Yang mennyiséget kapják meg ezentúl.
 


Mindenkinek jó játékot!
Metin2 legfrissebb hírek

Metin2: Szent István napi rendezvény

Közeleg Magyarország állami és nemzeti ünnepe, augusztus 20. szerdán ünnepeljük I. István király szentté avatásának évfordulóját, Szent István király ünnepén a Metin2 készítői is megjutalmazzák a játékosaikat.... Elolvasom (2014.08.17.)

Metin2: Moa tanúsítvány a Tárgypiacon

Egy teljes napon keresztül elérhető lesz a Moa tanúsítvány, érdemes hát ellátogatnotok a Tárgypiacra és kihasználni a nagyszerű lehetőséget. Vásároljátok meg az akció ideje alatt a fantasztikus fejleszthető hatást.... Elolvasom (2014.08.09.)

Metin2: Új verzió került a játékba

A birodalmi harcoknak végeztével újabb játékverzió érkezett a Metin2 játékba 2014. július 23-án. Az 14.8.2-es verzióban három fontosabb változás került be.... Elolvasom (2014.07.24.)

Metin2: Kezdődik a birodalmi harc

Július 19-én szombaton kezdetét veszi a birodalmi harc, köszönhetően Sung-Mahi istennek, aki megnyitotta az átjárót a birodalmak között. Az országok legbátrabb harcosai küzdhetnek meg egymással a mesés jutalmakért.... Elolvasom (2014.07.16.)

Metin2: Új verzió: 14.7

Július 11-én pénteken karbantartás várható 10 órától a Metin2 ingyenes játékban. Az extra karbantartás oka, az új verzió beállítása a játékba. A 14.7-es verzióba néhány újítás és pár javítás került be.... Elolvasom (2014.07.10.)
Még több hír
Metin2 - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist