Metin2 hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Fantasy
Letölthető játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Metin2: Focilabda drop event

Már javában zajlik a 2014-es labdarúgó világbajnokság, biztosan jó néhányan szurkoltok valamelyik csapatnak. A Metin2 ingyenes játékban aktiválódott a Focilabda drop event, amely egy különleges küldetés lesz a játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
Már javában zajlik a 2014-es labdarúgó világbajnokság, biztosan jó néhányan szurkoltok valamelyik csapatnak. A Metin2 ingyenes játékban aktiválódott a Focilabda drop event, amely egy különleges küldetés lesz a játékban.
metin2-hirek-5.jpg
A játékban 2014. június 12-én 14 órától kezdődően aktiválásra került a Focilabda drop event, amely egy küldetés lesz, amit naponta egyszer vehettek fel Yu-Hwannál. Focilabdákat kell majd gyűjtenetek, melyeket szörnyektől szerezhettek meg. Gyűjtsetek össze minél többet, de legalább annyit, amennyit Yu Hwan kér tőletek. A begyűjtött labdákat naponta egyszer beválthatjátok egy Arany Labdára. A megszerzett Arany labdából értékes tárgyakat szerezhettek a Metin2 világban, ha kinyitjátok.
A normál focilabdák kinyitásáért szintúgy kaphattok ajándékokat, de azok már kevésbé értékesek.

Az Metin2 mostani eseménye a 2014-es labdarúgó világbajnokság végéig tart. Az eseményen túl a csapatokért való szurkolást is fokozták.

Miután a selejtezők véget értek +10% EXP bónusz lesz aktiválva 2014. június 28. 12 órától 24 óráig. Minden gól, amit a csapatotok szerzett a selejtező alatt, további százalékokkal növeli ezt a bónuszt. Hogyan is működik ez? Itt megnézhetitek:
  • 1. gól: +10% a 41 és 80 szint közötti játékosok részére
  • 2. gól: +10% a 81 és 100 szint közötti játékosok részére
  • 3. gól: +10% a 100 és 105 szint közötti játékosok részére
  • Minden további gól +3%-kal növeli ezt a bónuszt!

Minden csapatnak kívánunk sok szerencsét!
Metin2 legfrissebb hírek

Metin2: Szent István napi rendezvény

Közeleg Magyarország állami és nemzeti ünnepe, augusztus 20. szerdán ünnepeljük I. István király szentté avatásának évfordulóját, Szent István király ünnepén a Metin2 készítői is megjutalmazzák a játékosaikat.... Elolvasom (2014.08.17.)

Metin2: Moa tanúsítvány a Tárgypiacon

Egy teljes napon keresztül elérhető lesz a Moa tanúsítvány, érdemes hát ellátogatnotok a Tárgypiacra és kihasználni a nagyszerű lehetőséget. Vásároljátok meg az akció ideje alatt a fantasztikus fejleszthető hatást.... Elolvasom (2014.08.09.)

Metin2: Új verzió került a játékba

A birodalmi harcoknak végeztével újabb játékverzió érkezett a Metin2 játékba 2014. július 23-án. Az 14.8.2-es verzióban három fontosabb változás került be.... Elolvasom (2014.07.24.)

Metin2: Kezdődik a birodalmi harc

Július 19-én szombaton kezdetét veszi a birodalmi harc, köszönhetően Sung-Mahi istennek, aki megnyitotta az átjárót a birodalmak között. Az országok legbátrabb harcosai küzdhetnek meg egymással a mesés jutalmakért.... Elolvasom (2014.07.16.)

Metin2: Új verzió: 14.7

Július 11-én pénteken karbantartás várható 10 órától a Metin2 ingyenes játékban. Az extra karbantartás oka, az új verzió beállítása a játékba. A 14.7-es verzióba néhány újítás és pár javítás került be.... Elolvasom (2014.07.10.)
Még több hír
Metin2 - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist