Metin2 hírek, aktualitások

Metin2

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 330, Átlag:3.99)
Típus: Letölthető játék
Stílus: Szerepjáték,MMORPG,Fantasy
Hivatalos oldal: Hu.metin2.gameforge.com
Izgalmas keleti akció MMORPG, ahol megküzdhetsz a világ legjobb játékosaival. Shinsoo, Chunjo és Jinno birodalom felett a Sárkány Isten uralkodik. A birodalomban a Metin-kövek becsapódása káoszt és romlást hozott. A birodalmak között óriási háború tört ki. A te feladatod, hogy mint Sárkányisten szövetséges, legyőzd a gonosz erőket.
Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Fantasy
Letölthető játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Metin2 hírek

Metin2: Szent István napi rendezvény

Közeleg Magyarország állami és nemzeti ünnepe, augusztus 20. szerdán ünnepeljük I. István király szentté avatásának évfordulóját, Szent István király ünnepén a Metin2 készítői is megjutalmazzák a játékosaikat.... Elolvasom (2014.08.17.)

Metin2: Moa tanúsítvány a Tárgypiacon

Egy teljes napon keresztül elérhető lesz a Moa tanúsítvány, érdemes hát ellátogatnotok a Tárgypiacra és kihasználni a nagyszerű lehetőséget. Vásároljátok meg az akció ideje alatt a fantasztikus fejleszthető hatást.... Elolvasom (2014.08.09.)

Metin2: Új verzió került a játékba

A birodalmi harcoknak végeztével újabb játékverzió érkezett a Metin2 játékba 2014. július 23-án. Az 14.8.2-es verzióban három fontosabb változás került be.... Elolvasom (2014.07.24.)

Metin2: Kezdődik a birodalmi harc

Július 19-én szombaton kezdetét veszi a birodalmi harc, köszönhetően Sung-Mahi istennek, aki megnyitotta az átjárót a birodalmak között. Az országok legbátrabb harcosai küzdhetnek meg egymással a mesés jutalmakért.... Elolvasom (2014.07.16.)

Metin2: Új verzió: 14.7

Július 11-én pénteken karbantartás várható 10 órától a Metin2 ingyenes játékban. Az extra karbantartás oka, az új verzió beállítása a játékba. A 14.7-es verzióba néhány újítás és pár javítás került be.... Elolvasom (2014.07.10.)

Metin2: Focilabda drop event

Már javában zajlik a 2014-es labdarúgó világbajnokság, biztosan jó néhányan szurkoltok valamelyik csapatnak. A Metin2 ingyenes játékban aktiválódott a Focilabda drop event, amely egy különleges küldetés lesz a játékban.... Elolvasom (2014.06.14.)

Metin2: 20 százalék kedvezmény a speciális tárgyakon

A mai napon minden játékos 20%-os kedvezményt kap a speciális tárgyakkal kapcsolatos tárgyakon a Tárgypiacon. Az akció 2014. május 31-én szombaton 0:00-tól egészen éjfélig tart. Töltsétek fel raktáraitokat ezekkel a tárgyakkal ma.... Elolvasom (2014.05.31.)

Metin2: Irány a Démon Torony

Ezen a hétvégén egy újdonság érkezik a kedvenc ingyenes játékotokba. A Metin2 játékban különleges rendezvényt tartanak. Minden birodalomnak lehetősége lesz feljutni a Démon Torony Kovácshoz a Játék Csapattal.... Elolvasom (2014.05.31.)

Metin2: Sárkány érme utalványok a Tárgypiacon

Ismét megtalálhatjátok a Sárkány érme utalványokat a tárgypiacon a Metin2 ingyenes játékban. Az utalványok megtalálhatóak lesznek 2014. május 26-án hétfő 00:00-tól egészen 2014. május 27. éjfélig. ... Elolvasom (2014.05.26.)

Metin2: Vidám óra május 24-én

A Sárkányisten jóindulata megérkezett a játékba, és mindhárom birodalomban busás kedvezményeket kínál a játékosoknak. Használjátok ki ezt a nagyszerű akciót és szerezzetek 20%-kal több Sárkényérmét.... Elolvasom (2014.05.24.)

Metin2: Jégföld-Túlélőcsomag

Új túlélőcsomag érhető el mától a játékban, melyet az ingyenes játék Tárgypiacán érhettek majd el. A csomag megvásárlásakor a sok apró, hasznos dolog mellé kaptok egy Egyszarvút is.... Elolvasom (2014.05.22.)

Metin2: Focimezek a tárgypiacon és közelgő tél a játékban

A foci világbajnokság lázában ég már mindenki, ez a játék készítőiről is elmondható. A közelgő torna alkalmából a Tárgypiacon különböző öltözékek és focimezek érhetőek el.... Elolvasom (2014.05.20.)

Metin2: Kölyök-doboz a Tárgypiacon

Csütörtöktől egészen vasárnapig elérhető lesz a Tárgypiacon a Kölyök-doboz, amelyben egy kedves állatkölyök lesz elrejtve. A következő tárgyak egyikét tartalmazhatja számotokra: Kán pecsét, Porky pecsét, Mágikus kő, Tárgy-megerősítő, Zsugorított fej (átadható), Élet áldása, Sárkány medálja, Kovács kézikönyv, Megáldó márvány, Belépési engedély (átadható), Kő kézikönyv, Vezér könyve, Áldás tekercs, Sárkány tekercs.... Elolvasom (2014.05.15.)

Metin2: Bányászat a Tanaka vadászat előtt

Vasárnap különleges rendezvénnyel kedveskednek a Metin2 játék készítői, méghozzá a bányászattal. A Sohanon tudjátok majd a már korábban is játékban lévő érceket kibányászni, de a Sötét Sárkány sziklához tartozó, 90+ szinthatárú térképeken lévő ereket nem.... Elolvasom (2014.05.10.)
Metin2 hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist