Lord of The Rings Online

Lord of The Rings Online

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 174, Átlag:4.78)
Típus: Letölthető játék
Stílus: Szerepjáték,MMORPG,Fantasy,Gyűrűk Ura
Hivatalos oldal: Lotro.com
Csatlakozz te is a csodálatos és izgalmas MMO játékhoz Középföldén. Vár rád A Gyűrűk Ura könyvekből és filmekből ismert fantasztikus fantázia világ. Az ingyenes játék egy óriási virtuális online világban játszódik, ahol egy a könyvvel párhuzamos történetszálba kapcsolódhatsz be. Alkosd meg te is kedvenc karakteredet az MMORPG-ben: választhatsz, hogy Ember, Tünde, Hobbit vagy éppen Törp szeretnél lenni. Járd be a történet jól ismert helyszíneit, találkozz és harcolj a híres szereplőkkel. A játék letöltése után, neki is vághatsz egy hosszú, felejthetetlen kalandnak.
Hirdetések

Lord of The Rings Online játék

Lord of The Rings Online: Játékelőzetes

Lord of The Rings Online bemutató

A Gyűrűk Ura Online játékban a J.R.R. Tolkien tollából jól ismert karakterekkel találkozhatsz, lesznek tündék, törpök, emberek és hobbitok. A játék nagyon szépen kidolgozott grafikával rendelkezik, teljesen visszaadja a filmbéli hangulatot. A játékban a játékosok a sötét erőkkel szállnak szembe, Frodó és a Szövetség oldalán, hogy elpusztítsák a mindenek felett álló Gyűrűt.
A Lord of the Rings Online játékban bejárhatod a Megyét, Völgyzugolyt vagy akár Mória bányáit is. Játszhatsz egyedül is, de alkothattok csapatokat is barátaiddal. Harcolj te is Középföldéért és szerezz magadnak elismertséget a többi játékostól!

A játék kliens alapú, azaz nem a böngésződben játszható. A játék oldalán egy gyors regisztrációt követően máris letöltheted a telepítő programot ("Download Now"). A letöltést követően telepítened kell a számítógépedre, majd az asztalon található ikonnal elindítanod. A játék indításakor kérni fogja a regisztrációkor megadott felhasználónevedet és jelszavadat. Ha ezeket megadtad, máris kezdetét veheted egy különleges és felejthetetlen kalandnak!
Lord of The Rings Online hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Lord of The Rings Online játékhoz!
Lord of The Rings Online hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist