LineAge 2

LineAge 2

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)
Típus: Letölthető játék
Stílus: MMORPG, fantasy, többszemélyes, keleti
Hivatalos oldal: Lineage2.com
A LineAge 2 a világon az egyik legnagyobb játékos közösségével büszkélkedő MMORPG, amelyben a játékosok egy csodálatosan kidolgozott fantasy világban küzdenek egymással. A LineAge II - Infinite Odyssey játék teljesen ingyenes, egy gyors regisztrációt és a kliens program letöltését követően bárki beléphet a felejthetetlen kalandok világába!
Hirdetések

LineAge 2 játék

A LineAge 2 játék korunk egyik legmeghatározóbb MMO játéka, az első rész még 2003-ban depütált Dél-Koreában, majd néhány éven belül közel 14 milliós játékosbázist épített maga köré. A folytatás 2011 novemberében érkezett, a Lineage II - Goddess of Destruction címmel.

A játékban több faj közül is választhattok, lehettek emberek, elfek, sötét elfek, akik Aden Királyságból indulnak, válasthatjátok a törpöket, orkokat, vagy a játék egyik legtitokzatosabb faját, a Kamaelt. A kasztokat is ti választhatjátok meg, lehettek bátor kardforgatók, varázslók, híres gyógyítok, vagy ügyes kezű fegyverkovácsok. De ha tetszik, lehettek útonállók, esetleg rossz útra tért kalandorok.

A játék során a Linaage II világában megtalálható különböző erősségű ellenséges szörnyekkel kell megküzdenetek. A legyőzésükkel hozzájuthattok a különféle tárgyakhoz, pénzhez, mellyel erősíthetitek a karaktereteket. A pénzből vásárolhattok fegyvereket, páncélokat, mágikus tárgyakat. A szörnyek megölésével és küldetések teljesítésével tapasztalati pontokat szerezhettek, amivel szintén folyamatos fejlődést biztosíthattok a kiválasztott karakteretek számára.

A Lineage II játék során egy óriási, gyönyörűen kidolgozott háromdimenziós világban (Unreal 2.5 engine) barangolhattok, ahol más online játékosokkal is találkozhattok. A játékosokkal beszélgethettek, kereskedhettek, vagy éppen közösen indulhattok a mobok (szörnyek) ellen (party). Barátságot és tartósabb szövetséget is köthettek, így létrehozva különféle klánokat a játékban. Az arénákban összemérhetitek egymással tudásotokat, erőtöket.

A játék nagy erőssége a PvP, azaz játékos játékos elleni mód, ha egy klánban vagytok, akkor akár egy másik klán ellen háborút is indíthattok.

A LineAge II ingyenes letölthető MMO játék az NcSoft fejlesztésének köszönhetően, körülbelül félévente folyamatosan megújul kiegészítők formájában. Ezeket a frissítéseket minden játékosnak le kell töltenie, hogy tovább játszhasson a játékkal. Minden frissítés igazából egy teljesen új fejezetet hoz a játékba, amelyek új dolgokat, tárgyakat, szörnyeket, területek, képzettségeket, maximális szinteket jelentenek. A jelenlegi fejezet címe az Infinite Odyssey.

A játéka való regisztráció teljesen ingyenes, a regisztrációt követően a kliens programot kell letölteni a gépre. Ezután a bejelentkezést követően máris elkezdhetitek a felejthetetlen kalandokat!
LineAge 2 hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a LineAge 2 játékhoz!
LineAge 2 hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist