Koyotl

Koyotl

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 94, Átlag:4.40)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Szerepjáték,MMORPG,Fantasy,3D
Hivatalos oldal: Hu.upjers.com/koyotl
Ebben az ingyenes böngészős játékban a Koyotl a fő gonosz, aki mindent megtesz azért, hogy az 5 elem hatalmát megszerezze. Téged szemelt ki az ősi törzs, te vagy a kiválasztott, akinek Koyotl gonosz tervét meg kell akadályozni. A játék világ egy csodálatos 3D fantasy világ, ahol találkozhatsz szépen csordogáló patakokkal, zöldellő mezőkkel, meredek sziklaormokkal vagy sötét labirintusokkal egyaránt. Egy állat testébe bújva kell harcolnod a gonosz ellen, miközben rengeteg szörnyet és rémféleséget kell legyőznöd utad során.
Hirdetések

Koyotl játék

Koyotl: Játékelőzetes

Koyotl bemutató

Olyan kalandokban vehetsz részt a Koyotl 3D-s világában, ami egészen biztosan hónapokra a számítógép elé köt. Óriási csaták, különleges harcok és egy hihetetlenül nagy világ vár rád.
Az ingyenes böngészős játék természetesen letöltés és vásárlás nélkül játszható a böngésződben. Így bárhol is legyél, mindig tudsz játszani. Egy egyszerű regisztráció után máris belevetheted magad az izgalmas fantasy játékba. A böngészős játékban szabadon fejlesztheted karakteredet, számos mód és lehetőséged lesz rá.

A következő elérhető fajok közül választhatsz: medvék, hollók, borzok, gyíkok, kojotok (prémium), karibuk (prémum). Minden egyes faj ura a már említett öt elem egyikének. A medvék a tűz elemet, a hollók a fagy elemét, a borzok a kő elemét, a gyíkok a sav elemét uralják. A prémium fajok közül a kojotok a villám, míg a karibuk a sav elemét tudhatják magukénak.

Lépj hát be te is, játssz most ebben a fantasztikus 3D-s fantáziajátékban! Álld ki a kalandos próbákat és mentsd meg Koyotl világát!
Koyotl hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Koyotl játékhoz!
Koyotl hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist