Kertbirodalom hírek

Hirdetések
Stratégiai,Kertépítős,Farmos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Kertbirodalom: Halloweeni koncertek

Az Upjers legtöbb ingyenes játékában halloween-i hangulat uralkodik, nincs ez másként a Kertbirodalomban sem. A kerteteket mától hátborzongatóbbá tehetitek a halloweeni dekorációknak köszönhetően.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az Upjers legtöbb ingyenes játékában halloween-i hangulat uralkodik, nincs ez másként a Kertbirodalomban sem. A kerteteket mától hátborzongatóbbá tehetitek a halloweeni dekorációknak köszönhetően.

Az Undermaster játékban boszorkánykemencét, a My Little Farmies farmjain pedig bőségszarut szerezhettek magatoknak.

Nézzük milyen meglepetéseket tartogat a Kertbirodalom játék számotokra!

kertbirodalom-hirek-6.jpg

A halloweeni események már javában zajlanak a kertekben, minden legalább 7. szintű játékos számára elérhetőek egészen 2014. november 10-ig. Ezen időszak alatt ismét zenekarokat léptethettek fel, a felállított nézői padok pedig 11 óránként pontokkal jutalmaznak.

kertbirodalom-hirek-7.jpg

A régebben már megszerzett padokat természetesen felhasználhatjátok, idén a hátborzongató pad háromszoros pontot hoz számotokra. Ezúttal két zenekar közül választhattok: a Rockvakondok és a Metáljuhok. A Metáljuhok 25%-kal több pontot hoz a konyhátokra. A kiválasztott banda 48 órán keresztül fog játszani, a banzáj alatt a pihenőkerti tavat nem használhatjátok majd.

A pihenőkert boltjában rengeteg dísztárggyal találkozhattok, lesznek köztük már ismerősek, de találhattok újabbakat is.

Mások is készültek az ünnepekre, Meglep Emma például számos őszi ajándékot tart a választékai sorában, de ezekből hármat csak holnapig, október 31-ig érhettek el: semleges tökfej, morcos tökfej, vidám tökfej. Továbbá elérhető a juharlevél és a szivárvány csizma is.

A mai naptól új bónuszajándék is érhető el az ingyenes játékban. A bónuszajándék a farkastörp, amennyiben megfelelő mennyiségű érmét vásároltok 2014. október 30-tól a következő bónuszajándék meghirdetéséig.

kertbirodalom-hirek-8.jpg

A farkastörp ajándékba érkezik a vitrinetekbe, ha legalább egyszerre 54 érmés vásárlást végeztek. Ezen felül akár 30%-nyi plusz bónuszérmét is kaphattok a vásárolt érmemennyiség függvényében.

Kellemes játékot!
Kertbirodalom legfrissebb hírek

Kertbirodalom: Törpesuhanc ajándék

Újabb bónuszajándék érhető el a népszerű ingyenes kertes játékban, a következő bónusz meghirdetéséig az ajándék a törpesuhanc. Ezzel együtt megszűnik a legutóbbi akció, melyben a bogárirtó szaktörpöt szerezhettétek meg.... Elolvasom (2014.08.15.)

Kertbirodalom: Fociláz

Az egész világon úrrá lett a fociláz, nem kivétel ez alól a Kertbirodalom játék sem. Az ingyenes kertes játékban frissen érkezett focis dekorációkkal találkozhattok a világbajnokság teljes ideje alatt.... Elolvasom (2014.06.17.)

Kertbirodalom: Világbajnoki akció

Már mindenki a világbajnokság lázában ég, nincs ez másként az Upjers készítő gárdánál sem. A foci világbajnokság tiszteletére a Kertbirodalom készítői elindították a világbajnoki bónuszakciót az ingyenes böngészős játékban.... Elolvasom (2014.06.10.)

Kertbirodalom: Apák napja 2014

Az anyukák után a készítők az apukákra is gondoltak, a különböző nemzeteknél mostanában ünneplik apák napját. Meglep Emmánál az apák napi akció alatt ideiglenes apák napi ajándékokat érhettek el az árukészletben.... Elolvasom (2014.05.30.)
Még több hír
Kertbirodalom - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist