Kertbirodalom hírek

Hirdetések
Stratégiai,Kertépítős,Farmos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Kertbirodalom: Bogárirtó szaktörp ajándékba

Népszerű ingyenes kertészkedős játékotokba megszerezhetitek az ingyenes bónuszajándékot, méghozzá a bogárirtó szaktörpöt. Az fura törpfigura minden legalább 54 érmés érmevásárlás mellé jár ajándékba.
| Forrás: Hivatalos oldal
Népszerű ingyenes kertészkedős játékotokba megszerezhetitek az ingyenes bónuszajándékot, méghozzá a bogárirtó szaktörpöt. Az fura törpfigura minden legalább 54 érmés érmevásárlás mellé jár ajándékba.

A bónuszajándék a következő bónuszajándék meghirdetéséig jár 2014. május 21-től.

kertbirodalom-hirek-1.jpg

Még további bónuszok is járhatnak, hiszen a Kertbirodalom vásárlási felület a vásárolt érmemennyiség függvényében akár 30%-nyi bónuszérmét is adhat a játékosoknak.

Mindenkinek jó játékot!
Kertbirodalom legfrissebb hírek

Kertbirodalom: Halloweeni koncertek

Az Upjers legtöbb ingyenes játékában halloween-i hangulat uralkodik, nincs ez másként a Kertbirodalomban sem. A kerteteket mától hátborzongatóbbá tehetitek a halloweeni dekorációknak köszönhetően.... Elolvasom (2014.10.30.)

Kertbirodalom: Törpesuhanc ajándék

Újabb bónuszajándék érhető el a népszerű ingyenes kertes játékban, a következő bónusz meghirdetéséig az ajándék a törpesuhanc. Ezzel együtt megszűnik a legutóbbi akció, melyben a bogárirtó szaktörpöt szerezhettétek meg.... Elolvasom (2014.08.15.)

Kertbirodalom: Fociláz

Az egész világon úrrá lett a fociláz, nem kivétel ez alól a Kertbirodalom játék sem. Az ingyenes kertes játékban frissen érkezett focis dekorációkkal találkozhattok a világbajnokság teljes ideje alatt.... Elolvasom (2014.06.17.)

Kertbirodalom: Világbajnoki akció

Már mindenki a világbajnokság lázában ég, nincs ez másként az Upjers készítő gárdánál sem. A foci világbajnokság tiszteletére a Kertbirodalom készítői elindították a világbajnoki bónuszakciót az ingyenes böngészős játékban.... Elolvasom (2014.06.10.)

Kertbirodalom: Apák napja 2014

Az anyukák után a készítők az apukákra is gondoltak, a különböző nemzeteknél mostanában ünneplik apák napját. Meglep Emmánál az apák napi akció alatt ideiglenes apák napi ajándékokat érhettek el az árukészletben.... Elolvasom (2014.05.30.)
Még több hír
Kertbirodalom - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist