Kertbirodalom hírek, aktualitások

Kertbirodalom

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 299, Átlag:5.00)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Stratégiai,Kertépítős,Farmos,Gazdasági
Hivatalos oldal: Kertbirodalom.hu
A Kertbirodalom egy ingyenes, online, böngésződben játszható gazdasági játék, amelyben minden a kerted körül fog forogni. Bújj bele egy kertitörpe bőrébe és építsd fel saját édenkertedet Kertbirodalom országában. Veteményezz, ültess, öntözz és arass! Különböző zöldség- és gyümölcsfélék közül válogathatsz a játékban. Megtalálhatod a legfinomabb paradicsom, hagyma, szamóca vagy éppen sárgarépa vagy saláta ültetvényeket a játékban!
Hirdetések
Stratégiai,Kertépítős,Farmos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Kertbirodalom hírek

Kertbirodalom: Halloweeni koncertek

Az Upjers legtöbb ingyenes játékában halloween-i hangulat uralkodik, nincs ez másként a Kertbirodalomban sem. A kerteteket mától hátborzongatóbbá tehetitek a halloweeni dekorációknak köszönhetően.... Elolvasom (2014.10.30.)

Kertbirodalom: Törpesuhanc ajándék

Újabb bónuszajándék érhető el a népszerű ingyenes kertes játékban, a következő bónusz meghirdetéséig az ajándék a törpesuhanc. Ezzel együtt megszűnik a legutóbbi akció, melyben a bogárirtó szaktörpöt szerezhettétek meg.... Elolvasom (2014.08.15.)

Kertbirodalom: Fociláz

Az egész világon úrrá lett a fociláz, nem kivétel ez alól a Kertbirodalom játék sem. Az ingyenes kertes játékban frissen érkezett focis dekorációkkal találkozhattok a világbajnokság teljes ideje alatt.... Elolvasom (2014.06.17.)

Kertbirodalom: Világbajnoki akció

Már mindenki a világbajnokság lázában ég, nincs ez másként az Upjers készítő gárdánál sem. A foci világbajnokság tiszteletére a Kertbirodalom készítői elindították a világbajnoki bónuszakciót az ingyenes böngészős játékban.... Elolvasom (2014.06.10.)

Kertbirodalom: Apák napja 2014

Az anyukák után a készítők az apukákra is gondoltak, a különböző nemzeteknél mostanában ünneplik apák napját. Meglep Emmánál az apák napi akció alatt ideiglenes apák napi ajándékokat érhettek el az árukészletben.... Elolvasom (2014.05.30.)

Kertbirodalom: Bogárirtó szaktörp ajándékba

Népszerű ingyenes kertészkedős játékotokba megszerezhetitek az ingyenes bónuszajándékot, méghozzá a bogárirtó szaktörpöt. Az fura törpfigura minden legalább 54 érmés érmevásárlás mellé jár ajándékba.... Elolvasom (2014.05.22.)

Kertbirodalom: Anyák napja Kertbirodalomban

Anyák napi időszakos ajándékok érkezése várható a népszerű böngészős kertépítős játékba. A világ többi részén eltérő napokon ünneplik az anyukákat az emberek. Az Upjers készítők kisebb meglepetést tartogatnak a következő napokban a Kertbirodalom játékba.... Elolvasom (2014.05.08.)
Kertbirodalom hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist