Kapi Hospital hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Orvosos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Kapi Hospital: Világbajnoki kapura rúgás

Elkezdődött Brazíliában a labdarúgó világbajnokság, már néhány mérkőzésen túl is vagyunk. A Kapi Hospital népszerű ingyenes kórházas játékba is beköltöztek a focisták, hiszen elstartolt a labdarúgó-világbajnokság ott is.
| Forrás: Hivatalos oldal
Elkezdődött Brazíliában a labdarúgó világbajnokság, már néhány mérkőzésen túl is vagyunk. A Kapi Hospital népszerű ingyenes kórházas játékba is beköltöztek a focisták, hiszen elstartolt a labdarúgó-világbajnokság ott is.

kapi-hospital-hirek-10.jpg

A játékban 2014. június 12-én elstartolt a labdarúgó világbajnokság. Bolyhos Professzor nagy futball rajongó, legjobban a kapusokat szereti, így hát úgy döntött beáll a kapuba. Ha legalább 3. szinten állsz, megpróbálhatsz neki gólt lőni, méghozzá 2014. június 25-ig.

Minden nap 5 ingyenes lövést kapsz, melyet a kapu 15 helyére tudsz elhelyezni (érméért többet is lőhetsz, a 15 lövés után 1 érméért 2-szer rúghatsz). Ha befejezel egy játékot, szükséges lesz lezárnod a játékmenetet, mert csak akkor indul el a 10 órás visszaszámlálás. 10 óra múlva ismét lehetőséged lesz kapura rúgni.
A lövéseiddel nyerhetsz labdákat vagy WC-kulcsokat. Gyűjtsd össze a labdákat és váltsd be őket különféle jutalomcsomagokra:

kapi-hospital-hirek-11.jpg

A begyűjtött labdákat 2014. július 2-ig válthatod be. Természetesen érméért további labdákat gyűjthetsz, melyeket 2014. június 26. és 2014. július 2. között vásárolhatsz meg.

Sok sikert a kapura lövésekhez és jó szurkolást a meccsekhez!
Kapi Hospital legfrissebb hírek

Kapi Hospital: Sebesült sárkány bónuszajándék

Az Upjers készítői újabb bónuszakciót hirdettek a népszerű kórházas játékban. Beköszöntött az ősz, egyre többet és egyre erősebben fújdogál a szellő. A papírsárkányok nagyon sokat repkednek ilyenkor, természetesen a sérülés sem maradhat el náluk.... Elolvasom (2014.09.20.)

Kapi Hospital: Dinamikus szupertermes játék a kórházakban

Döntsétek el ti, hogy melyik teremtípus szuperterméért szeretnétek játszani! Egy új szupertermes játék indult el a népszerű ingyenes kórházas játékban. Csináljatok ti is az egyik kórtermetekből egy V2-es szupertermet.... Elolvasom (2014.09.13.)

Kapi Hospital: Földönkívüli hét a játékban

A kórház felett néhány beteg földönkívülieket észleltek, ennek alkalmából különleges akciók várnak téged a Kapi Hospital kórházaiban. Látogasd meg Dr. Fondort Törjelábodban, hogy elindítsd az első földönkívüli inváziót.... Elolvasom (2014.08.19.)

Kapi Hospital: Napbarnított mackó

Egy paparazzi Bolyhos professzor kedvenc plüssmackójáról egy impozáns képet készített a nyaralás alatt. A szépen lebarnult mackót a tengerparton kapta lencsevégre, melyet most bónuszajándékba kaphatsz a játékban.... Elolvasom (2014.08.15.)

Kapi Hospital: Világbajnoki kupa ajándékba

A 2014-es labdarúgó világbajnokságot Németország nyerte meg. A győztes tiszteletére minden Kapi Hospital játékos kap egy világbajnoki kupát, melyet az ajándékos ládikában találhattok meg.... Elolvasom (2014.07.16.)
Még több hír
Kapi Hospital - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist