Kapi Hospital hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Orvosos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Kapi Hospital: Dinamikus szupertermes játék a kórházakban

Döntsétek el ti, hogy melyik teremtípus szuperterméért szeretnétek játszani! Egy új szupertermes játék indult el a népszerű ingyenes kórházas játékban. Csináljatok ti is az egyik kórtermetekből egy V2-es szupertermet.
| Forrás: Hivatalos oldal
Döntsétek el ti, hogy melyik teremtípus szuper terméért szeretnétek játszani! Egy új szupertermes játék indult el a népszerű ingyenes kórházas játékban. Csináljatok ti is az egyik kórtermetekből egy V2-es szupertermet.

kapi-hospital-hirek-16.jpg

Az oldalunkon legutóbb a földönkívüli hétről számoltunk be nektek a Kapi Hospital játékkal kapcsolatban. A mai cikkünkben egy új dinamikus szupertermes játékot mutatunk be nektek. A frissítésnek köszönhetően újra lehetőségetek lesz a játékban az egyik termetekből szupertermet csinálni. Az aktuális szupertermes játék 2014. szeptember 17-ig tart, tehát eddig van időtök beszerezni mindazt, ami szükséges az új kórterem kiépítéséhez.

A játékban 5 terem típus közül válogathattok: rendelő, röntgenszoba, ultrahang, EKG / EEG, műtő.  Ha egy adott teremtípus esetén már korábban szuperizáltatok egy termet, akkor a jelen játék során megint lehetőségetek lesz erre. Az adott típus egy másik alapszintű teremből is V2-es szuperteremmé alakítható. Természetesen a meglévő V2-es szupertermet már tovább nem tudjátok fejleszteni.

A szupertermes játék ablakát elérhetitek a kórházatok várójában álldogáló játékszervező kollégára kattintva. Ezután a felugró ablakban kattintsatok arra a teremtípus, amelyik típus új szuperterméért szeretnétek játszani.

kapi-hospital-hirek-17.jpg

Ha megvan a teremtípus, kattintsatok a kezdés gombra. Ezután össze kell gyűjtenetek 250 darabot az adott teremhez tartozó gyűjthető dolgokból. Ezeket akkor szerezhetitek meg, ha betegeket gyógyítotok az adott teremtípusban. Ha megszereztétek a 250 darabot, akkor az egyik termeteket V2-es szuperteremmé változtathatjátok. A szuperterem extra pontokat ad beteg gyógyítás esetén. Ha később szeretnétek áthelyezni, azt is megtehetitek, hiszen lebontás után tervrajz formájában visszakerül a játékba.

Ha nem sikerülne összegyűjtenetek az adott idő alatt a 250 darab gyűjthető dolgot, akkor érmééért is megvásárolhatjátok. A vásárlás határideje 2014. szeptember 24.

Az aktuális bónuszakció továbbra is a Napbarnított mackó.

Jó játékot!


Kapi Hospital legfrissebb hírek

Kapi Hospital: Sebesült sárkány bónuszajándék

Az Upjers készítői újabb bónuszakciót hirdettek a népszerű kórházas játékban. Beköszöntött az ősz, egyre többet és egyre erősebben fújdogál a szellő. A papírsárkányok nagyon sokat repkednek ilyenkor, természetesen a sérülés sem maradhat el náluk.... Elolvasom (2014.09.20.)

Kapi Hospital: Földönkívüli hét a játékban

A kórház felett néhány beteg földönkívülieket észleltek, ennek alkalmából különleges akciók várnak téged a Kapi Hospital kórházaiban. Látogasd meg Dr. Fondort Törjelábodban, hogy elindítsd az első földönkívüli inváziót.... Elolvasom (2014.08.19.)

Kapi Hospital: Napbarnított mackó

Egy paparazzi Bolyhos professzor kedvenc plüssmackójáról egy impozáns képet készített a nyaralás alatt. A szépen lebarnult mackót a tengerparton kapta lencsevégre, melyet most bónuszajándékba kaphatsz a játékban.... Elolvasom (2014.08.15.)

Kapi Hospital: Világbajnoki kupa ajándékba

A 2014-es labdarúgó világbajnokságot Németország nyerte meg. A győztes tiszteletére minden Kapi Hospital játékos kap egy világbajnoki kupát, melyet az ajándékos ládikában találhattok meg.... Elolvasom (2014.07.16.)
Még több hír
Kapi Hospital - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist