Kapi Hospital hírek, aktualitások

Kapi Hospital

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 185, Átlag:4.60)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Gazdálkodós,Szimuláció,Orvosos,Kórházas
Hivatalos oldal: Hu.Kapihospital.com
Saját kórház, furcsa betegségekben szenvedő betegek, különleges és alternatív gyógymódok. Mindezekkel találkozhatsz a Kapi Hostpital kórházas böngészős játékban. A Kapi Hospital játékban egy szeretettel teli kórházban kell elvégezned a mindennapi munkákat. Az Upjers remek online játékában 18 különféle kórházi teremmel, közel 100 betegséggel és gyógyszerrel találkozhatsz. Légy te is főorvos, és gyógyítsd meg a betegeidet. Gyógyíts vicces, érdekes kórságokat még annál is furább gyógyszerekkel. Játssz ingyen a böngésződben!
Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Orvosos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Kapi Hospital hírek

Kapi Hospital: Sebesült sárkány bónuszajándék

Az Upjers készítői újabb bónuszakciót hirdettek a népszerű kórházas játékban. Beköszöntött az ősz, egyre többet és egyre erősebben fújdogál a szellő. A papírsárkányok nagyon sokat repkednek ilyenkor, természetesen a sérülés sem maradhat el náluk.... Elolvasom (2014.09.20.)

Kapi Hospital: Dinamikus szupertermes játék a kórházakban

Döntsétek el ti, hogy melyik teremtípus szuperterméért szeretnétek játszani! Egy új szupertermes játék indult el a népszerű ingyenes kórházas játékban. Csináljatok ti is az egyik kórtermetekből egy V2-es szupertermet.... Elolvasom (2014.09.13.)

Kapi Hospital: Földönkívüli hét a játékban

A kórház felett néhány beteg földönkívülieket észleltek, ennek alkalmából különleges akciók várnak téged a Kapi Hospital kórházaiban. Látogasd meg Dr. Fondort Törjelábodban, hogy elindítsd az első földönkívüli inváziót.... Elolvasom (2014.08.19.)

Kapi Hospital: Napbarnított mackó

Egy paparazzi Bolyhos professzor kedvenc plüssmackójáról egy impozáns képet készített a nyaralás alatt. A szépen lebarnult mackót a tengerparton kapta lencsevégre, melyet most bónuszajándékba kaphatsz a játékban.... Elolvasom (2014.08.15.)

Kapi Hospital: Világbajnoki kupa ajándékba

A 2014-es labdarúgó világbajnokságot Németország nyerte meg. A győztes tiszteletére minden Kapi Hospital játékos kap egy világbajnoki kupát, melyet az ajándékos ládikában találhattok meg.... Elolvasom (2014.07.16.)

Kapi Hospital: Levitáló Guru bónuszajándék

A játékban azt a hírt kaptuk, hogy egy wellness-guru meditálás közben lebegett. Készült is egy kép a levitáló gururól. Ő lesz a legújabb bónuszajándék a Kapi Hospital ingyenes kórházas játékban a következő bónuszajándék meghirdetéséig.... Elolvasom (2014.07.09.)

Kapi Hospital: Világbajnoki kapura rúgás

Elkezdődött Brazíliában a labdarúgó világbajnokság, már néhány mérkőzésen túl is vagyunk. A Kapi Hospital népszerű ingyenes kórházas játékba is beköltöztek a focisták, hiszen elstartolt a labdarúgó-világbajnokság ott is.... Elolvasom (2014.06.14.)

Kapi Hospital: Új intenzívtermek és golfpályák

Ha szeretsz golfozni, és kedveled a változatos minigolfpályákat, akkor ennek a frissítésnek örülni fogsz. Összesen négy új golfpálya érkezett a népszerű kórházas játékba, ezenkívül további újdonságok is kerültek a játékba.... Elolvasom (2014.06.02.)

Kapi Hospital: Négy éves a játék

El se hinnétek, de már negyedik születésnapját ünnepli a Bolyhos professzor által életre hívott népszerű ingyenes kórházas játék. Ennek alkalmából a napon különféle születésnapi ajándékokat zsebelhettek be a játékban.... Elolvasom (2014.05.31.)

Kapi Hospital: Ingyen sikerorientált golfedző bónuszajándék

Új bónuszajándék került be a játékba, méghozzá a sikerorientált golfedző. A feladata, hogy orvosaidnak kicsit megnöveljék a golfozási sebességét. A sikerorientált golfedző exkluzív és kizárólagosan ajándékként érkezik az ajándék ládikóba, ha egy tételben 100 érmevásárlásával támogatod a játékot.... Elolvasom (2014.05.30.)

Kapi Hospital: Apák napja a kórházakban 2014

Az apák napját a különböző nemzetek május végén ünneplik világszerte, így az Upjers készítők úgy gondolták, rájuk is gondolnak a népszerű kórházas játékban. Szuven Irmánál ezen időszak alatt ideiglenes apák napi ajándékokat érhettek el az árukészletből.... Elolvasom (2014.05.30.)

Kapi Hospital: V2-es röntgenszoba

Új szupertermi esemény indul a népszerű kórházas játékban, amelyben egy V2-es, második verziójú röntgenszobára tehetsz szert. Minden játékos lehetősége lesz megszerezni, aki legalább 6-os szintű sugártallérokat gyűjthet.... Elolvasom (2014.05.28.)

Kapi Hospital: Anyák napja a bolondos kórházban

Az anyák napi akció a Kapi Hospital kórházaiban sem maradhat el, ezért a készítők különleges ajándékokkal kedveskednek a játékosoknak. Szuven Irma ünnepi árukészlete édesanyáknak való ajándékokat is tartalmaz. ... Elolvasom (2014.05.09.)
Kapi Hospital hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist