Ikariam hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Ikariam: Újra PvP event a játékban

Újra indul a népszerű stratégiai játékban a PvP event. Akik már régóta játszanak az Ikariam játékkal, azoknak ismerős lehet az esemény. Emlékeztetőül: a PvP event három részből áll. Első fázis a Frakció választás, második fázis a Háború, harmadik fázis szintén a háborúról szól majd.
| Forrás: Hivatalos oldal
Újra indul a népszerű stratégiai játékban a PvP event. Akik már régóta játszanak az Ikariam játékkal, azoknak ismerős lehet az esemény. Emlékeztetőül: a PvP event három részből áll. Első fázis a Frakció választás, második fázis a Háború, harmadik fázis szintén a háborúról szól majd.

A fontosabb időpontok az eseménnyel kapcsolatban:
- Frakció választás ideje: 2014. május 6. 0:00-tól
- A háború kezdetének ideje: 2014. május 10. 0:00-tól
- Az eredmény hirdetés várhatóan 2014. május 25. 17 órától - 2014. május 27. 23:59-ig tart

Röviden a PvP esemény részleteiről:

Frakció választás

Négy frakció közül választhattok:
  1. Birodalmi (piros)
  2. Lázadó (kék)
  3. Semleges (nem veszel részt az eseményen)
  4. Véletlen

Háború

A háborúban a pajzzsal jelzett ellenséges területeket, bázisokat kell majd semlegesítened. Emellett a frakciód részére minél több pontot kell összegyűjtened. Egy bázist akkor semlegesítesz, ha sikeresen kifosztod te, vagy valaki a frakciódból szárazföldi szárazföldi egységeivel. Az ellenfél pontot kap azért, ha a saját bázisodat semlegesíti. Ha ez megtörténne, te még támadhatsz aktív ellenséges bázisokat, illetve segítséget nyújthatsz a frakciód többi bázisa számára.

Háború vége

A háború végén történik meg az eredményhirdetés. Az a frakció nyer a játékban, aki a legtöbb pontot gyűjtötte össze a háború alatt, vagy még a tűzszünet előtt semlegesítette a másik frakció összes bázisát.

Ha részt kívántok venni az eseményen válasszatok frakciót magatoknak a játékban, ha ki szeretnétek maradni, akkor egyszerűen ne válasszatok semmit.

Jó játékot és sok szerencsét a küzdelemhez!
Ikariam legfrissebb hírek

Ikariam: Új mobil verzió 1.6.0

Az Ikariam játékhoz elérhető az újabb mobil verzió melyet elérhettek az alkalmazás áruházakban. Néhány újdonság és jó néhány javítás került bele a mostani frissítésbe.... Elolvasom (2014.08.30.)

Ikariam: Augusztusban is PvP event

Augusztusban is jelentkezik a népszerű PvP esemény, amely most is három részből fog állni. Az első fázisban a Frakciók megválasztása történik, a második és harmadik fázisban zajlik le a Háború.... Elolvasom (2014.08.17.)

Ikariam: Nyári ajándék

A játék készítői a nyári szünetben sem szeretnék ha kevesebbet játszanátok kedvenc Ikariam játékotokkal. Így hát a forró nyár mellé július 1. és július 31. között Ambrózia ajándékok várnak rátok!... Elolvasom (2014.07.02.)

Ikariam: Boldog órák júniusban is

Júniusban is lesz boldog óra az Ikariam játékban, a visszaszámlálás már megkezdődött a Boldog Óráig. Biztosítsátok be ti is a 20%-os bónuszt Ambrózia vásárlás esetén. A bónuszakció 2014. június 20-án péntekeken 12 órától lesz elérhető.... Elolvasom (2014.06.19.)

Ikariam: Új világ

Hamarosan megújul az Ikariam játék, egy új világ érkezik a játékba. A népszerű stratégiai játék teljesen megújult külsőt kap az összes elérhető szerveren. Kedves animációk, a kidolgozottabb grafika még több életet hoz a városokba.... Elolvasom (2014.05.28.)
Még több hír
Ikariam - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist