Ikariam hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Ikariam: Új mobil verzió 1.6.0

Az Ikariam játékhoz elérhető az újabb mobil verzió melyet elérhettek az alkalmazás áruházakban. Néhány újdonság és jó néhány javítás került bele a mostani frissítésbe.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az Ikariam játékhoz elérhető az újabb mobil verzió melyet elérhettek az alkalmazás áruházakban. Néhány újdonság és jó néhány javítás került bele a mostani frissítésbe.

Lassan vége a nyárnak, izgalmas pár hónapnak lehettünk tanúi a játékban, rengeteg akciót és meglepetést kaphattatok. A legutóbbi mobil verzió még májusban került be az internetes alkalmazás áruházakba, a mostani frissítésben apróbb változások történtek.

Az újdonságok között fellelhető a nyersanyag vásárlás, amely elérhető a shop-on belül ambróziáért egység képzéskor, kísérletek végzésekor és épület fejlesztésekor. Ezentúl a kísérletek elérhetőek lesznek az akadémián is, továbbá a papok képzése is bekerült a templomom belül.

A javítások közül kiemelhetjük, hogy a kikötőben a kereskedelmi feladatoknál a hiányzó ikonok és fordítások ki lettek javítva. A hiányzó kikötő felszabadítás ikon hozzá lett adva a városok lehetőségeihez a szigetnézetben. A maximális tárolókapacitást is helyesen láthatjátok a frissítést követően. A palotánál ezentúl már nem fog megjelenni az épület fejlesztés gyorsítása gomb.
Az androidos készülékeken a belső vissza gomb a főoldalon nem zárta be magát a játékot, a frissítés után ez a funkció is helyesen fog működni.

Ne feledjétek, az augusztusi PvP event még javában zajlik, további információkat korábbi cikkünkben olvashattok.

Jó szórakozást!
Ikariam legfrissebb hírek

Ikariam: Augusztusban is PvP event

Augusztusban is jelentkezik a népszerű PvP esemény, amely most is három részből fog állni. Az első fázisban a Frakciók megválasztása történik, a második és harmadik fázisban zajlik le a Háború.... Elolvasom (2014.08.17.)

Ikariam: Nyári ajándék

A játék készítői a nyári szünetben sem szeretnék ha kevesebbet játszanátok kedvenc Ikariam játékotokkal. Így hát a forró nyár mellé július 1. és július 31. között Ambrózia ajándékok várnak rátok!... Elolvasom (2014.07.02.)

Ikariam: Boldog órák júniusban is

Júniusban is lesz boldog óra az Ikariam játékban, a visszaszámlálás már megkezdődött a Boldog Óráig. Biztosítsátok be ti is a 20%-os bónuszt Ambrózia vásárlás esetén. A bónuszakció 2014. június 20-án péntekeken 12 órától lesz elérhető.... Elolvasom (2014.06.19.)

Ikariam: Új világ

Hamarosan megújul az Ikariam játék, egy új világ érkezik a játékba. A népszerű stratégiai játék teljesen megújult külsőt kap az összes elérhető szerveren. Kedves animációk, a kidolgozottabb grafika még több életet hoz a városokba.... Elolvasom (2014.05.28.)
Még több hír
Ikariam - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist