Ikariam hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Ikariam: Áprilisi frissítés - új verzió a játékban

Az Ikariam szerverek megújulnak, melyek április közepétől nálunk is változásokat, javításokat, újdonságokat hoznak a játékban. Egyik fontos újítás a diplomáciai tanácsadók áttervezése és kibővítése.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az Ikariam játék megújul, a készítők április közepétől nálunk is változásokat, javításokat, újdonságokat hoznak a játékba. Egyik fontos újítás a diplomáciai tanácsadók áttervezése és kibővítése.
A kibővítés és az áttervezés a következő apróbb változásokat viszi a játékba:
  • A játékos kereső hozzá lett adva egy új fülön
  • A privát üzenetben megjelenik majd a mellőzés gomb, amellyel tiltó listára teheted a feladót. A mellőzött feladókat egy külön fülön találhatod majd meg a játékban
  • A szövetség fül is átdolgozásra kerül, néhány új füllel kiegészítve
  • Egyezmények fül alatt listázott partnereknek közvetlenül is tudsz majd üzenetet küldeni

A másik újítás a helytartóval kapcsolatos: a helytartó mutatni fogja mennyivel csökken a korrupció a következő szint megépítésével.

Ezenkívül még egy újításról adunk hírt: ha leszerelsz egységeket, most már mutatni fogja, hogy mennyi nyersanyagot fogsz visszakapni a leszerelés után.

Az új verzió még több apróbb módosítást és javítást is hoz a játék, melyet megnézhettek a hivatalos oldalon: ITT.

További kellemes játékot kívánunk az új verzióban is nektek!
Ikariam legfrissebb hírek

Ikariam: Új mobil verzió 1.6.0

Az Ikariam játékhoz elérhető az újabb mobil verzió melyet elérhettek az alkalmazás áruházakban. Néhány újdonság és jó néhány javítás került bele a mostani frissítésbe.... Elolvasom (2014.08.30.)

Ikariam: Augusztusban is PvP event

Augusztusban is jelentkezik a népszerű PvP esemény, amely most is három részből fog állni. Az első fázisban a Frakciók megválasztása történik, a második és harmadik fázisban zajlik le a Háború.... Elolvasom (2014.08.17.)

Ikariam: Nyári ajándék

A játék készítői a nyári szünetben sem szeretnék ha kevesebbet játszanátok kedvenc Ikariam játékotokkal. Így hát a forró nyár mellé július 1. és július 31. között Ambrózia ajándékok várnak rátok!... Elolvasom (2014.07.02.)

Ikariam: Boldog órák júniusban is

Júniusban is lesz boldog óra az Ikariam játékban, a visszaszámlálás már megkezdődött a Boldog Óráig. Biztosítsátok be ti is a 20%-os bónuszt Ambrózia vásárlás esetén. A bónuszakció 2014. június 20-án péntekeken 12 órától lesz elérhető.... Elolvasom (2014.06.19.)

Ikariam: Új világ

Hamarosan megújul az Ikariam játék, egy új világ érkezik a játékba. A népszerű stratégiai játék teljesen megújult külsőt kap az összes elérhető szerveren. Kedves animációk, a kidolgozottabb grafika még több életet hoz a városokba.... Elolvasom (2014.05.28.)
Még több hír
Ikariam - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist