Ikariam hírek, aktualitások

Ikariam

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 353, Átlag:4.89)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Stratégiai,Ókori,Városépítő,Gazdálkodós
Hivatalos oldal: Ikariam.gameforge.com
Éld át a csodálatos történelmi múltat, építsd fel az ókori birodalomban saját kis városodat. A helyszín egy kis mediterrán sziget, az idő pedig a dicső ókor. Vezesd városod életét, virágoztasd fel és emeld ki a birodalom többi kis települése közül. A városépítés mellett figyelned kell a körülötted élők támadására is. Fejleszd hatékonyan a településedet és biztosíts kellő védelmet a lakók számára!
Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Ikariam hírek

Ikariam: Új mobil verzió 1.6.0

Az Ikariam játékhoz elérhető az újabb mobil verzió melyet elérhettek az alkalmazás áruházakban. Néhány újdonság és jó néhány javítás került bele a mostani frissítésbe.... Elolvasom (2014.08.30.)

Ikariam: Augusztusban is PvP event

Augusztusban is jelentkezik a népszerű PvP esemény, amely most is három részből fog állni. Az első fázisban a Frakciók megválasztása történik, a második és harmadik fázisban zajlik le a Háború.... Elolvasom (2014.08.17.)

Ikariam: Nyári ajándék

A játék készítői a nyári szünetben sem szeretnék ha kevesebbet játszanátok kedvenc Ikariam játékotokkal. Így hát a forró nyár mellé július 1. és július 31. között Ambrózia ajándékok várnak rátok!... Elolvasom (2014.07.02.)

Ikariam: Boldog órák júniusban is

Júniusban is lesz boldog óra az Ikariam játékban, a visszaszámlálás már megkezdődött a Boldog Óráig. Biztosítsátok be ti is a 20%-os bónuszt Ambrózia vásárlás esetén. A bónuszakció 2014. június 20-án péntekeken 12 órától lesz elérhető.... Elolvasom (2014.06.19.)

Ikariam: Új világ

Hamarosan megújul az Ikariam játék, egy új világ érkezik a játékba. A népszerű stratégiai játék teljesen megújult külsőt kap az összes elérhető szerveren. Kedves animációk, a kidolgozottabb grafika még több életet hoz a városokba.... Elolvasom (2014.05.28.)

Ikariam: Májusi frissítés a játékban

Megérkezett a tesztszerverre az Ikariam játék legújabb, 0.5.13-as verziója. A változások között néhány újítást találtok a grafikai felületen, az épületek lerombolása funkció kibővül, és ezentúl a Diplomáciai Tanácsadó mutatja azon városok koordinátáit, amihez hozzáférési joga van.... Elolvasom (2014.05.25.)

Ikariam: Új mobilverzió 1.5.0

A népszerű böngészős játék új mobilos verziót kapott, az új applikáció mától elérhető a különböző app áruházakban. A legújabb változatban a főoldalon történtek kisebb változások, illetve a diplomáciai tanácsadó lett átdolgozva.... Elolvasom (2014.05.13.)

Ikariam: Újra PvP event a játékban

Újra indul a népszerű stratégiai játékban a PvP event. Akik már régóta játszanak az Ikariam játékkal, azoknak ismerős lehet az esemény. Emlékeztetőül: a PvP event három részből áll. Első fázis a Frakció választás, második fázis a Háború, harmadik fázis szintén a háborúról szól majd.... Elolvasom (2014.05.07.)

Ikariam: Áprilisi frissítés - új verzió a játékban

Az Ikariam szerverek megújulnak, melyek április közepétől nálunk is változásokat, javításokat, újdonságokat hoznak a játékban. Egyik fontos újítás a diplomáciai tanácsadók áttervezése és kibővítése.... Elolvasom (2014.04.13.)
Ikariam hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist