Hero Zero

Hero Zero

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 482, Átlag:4.00)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Rajzfilm, hősös, kaland
Hivatalos oldal: Herozerogame.com
Álmodoztál már arról, hogy valaha szuperhős leszel? Elképzelted már valaha, hogy ártatlan életeket mentesz és legyőzöd a gonosz bűnözőket szuper képességeid segítségével? A Hero Zero ingyenes böngészős játékban most lehetőséged lehet arra, hogy egy igazi szuperhős váljon belőled!
Hirdetések

Hero Zero játék

A Hero Zero játék egy nemzetközileg elismert, ingyenes, böngészőben játszható online játék, amely világszerte több mint 14 millió aktív játékossal rendelkezik. A játék egy átlagos szerencsétlen srácról szól, akiből neked egy szuperhőst alkotnod. A játék elején elkészítheted saját hősödet, te adhatod meg, hogyan is nézzen ki. Választhatsz, hogy férfi (Hero) vagy női (Heroine) karaktert szeretnél magadnak, majd teljesen egyénre szabhatod a külsőjét (fej, haj, szemek, szemöldök, orr, száj, bőrszín stb.). Ezután meg kell adnod a nevedet, és az email címedet. A regisztráció ezzel be is fejeződött. A gyors regisztrációt követően máris a játék közepébe csöppensz.

A történet egy kis városban játszódik, Humphreydale-ben. Ebben a városban rengeteg embernek van szüksége segítségre, melyeket majd küldetés formájában kapsz meg. A küldetések elvégzése után tapasztalati pontokat és pénzt is kapsz, melyekkel fejlesztheted hősöd képességét, és vásárolhatsz neki új kiegészítőket. A szuperhős munka eleinte nem fog sok pénzt hozni a házhoz, ezért eleinte egy-két mellékállást is el kell vállalnod, hogy több pénzt szerezz.

Humphreydal városában nem te vagy az egyetlen szuperhős, többen pályáznak a város hőse címre. Bizonyos időközönként a hősök megmérkőznek egymással, és megmutathatják, hogy ki az jobb és az erősebb. Az animált küzdelmek után a győztes a ranglistán feljebb lép. A célod természetesen az, hogy minél előrébb kerülj a város szuperhőseinek listáján.

A világ gonoszainak legyőzéséhez egy hős kevés, ezért a Hero Zero játékban lehetőségetek van csapatokat létrehozni, vagy már meglévő csapatokba bekerülni. A csapattagság rengeteg előnnyel jár, hiszen jóval több bónuszt és pénzt szerezhettek közösen. A játékban található hős csapatok ugyanúgy kihívhatják egymást, és megküzdhetnek a hőseik, mint az egyéni játékmódban. Nem szabad megfeledkezni a városban található szuperhős boltról sem, ahol rengeteg hasznos tárgyat és képességet vásárolhatsz magadnak.

A Hero Zero online játék angol nyelvű, viszont nagyon hamar meg lehet tanulni a játék irányítását. A regisztrációt követő rövid bemutató megmutatja, mit és hogyan kell csinálni a játékban.

A játék több nyelven is elérhető: német, angol, francia, lengyel, görög, spanyol, portugál, olasz, orosz és cseh nyelveken. De elérhető anyanyelvükön a brazil, a mexikói, az amerikai, a kolumbiai, a chilei-i és ázsiai országok számára is. Remélhetőleg hamarosan magyarul is játszatunk ezzel a remek böngészős hősös játékkal.

Ha megtetszett a játék, ne habozzatok regisztrálni!
Hero Zero hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Hero Zero játékhoz!
Hero Zero hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist