Grepolis hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Grepolis: Verziófrissítés 2.63

Szerdán újabb verzió kerül be a népszerű stratégiai játékba. A legújabb verziófrissítésbe (2.63) ezúttal egy újdonság és több hibajavítás került. A hősgyűjteményedet egy új különleges hőssel bővítheted, méghozzá Iaszonnal.
| Forrás: Hivatalos oldal
Szerdán újabb verzió kerül be a népszerű stratégiai játékba. A legújabb verziófrissítésbe (2.63) ezúttal egy újdonság és több hibajavítás került. A hősgyűjteményedet egy új különleges hőssel bővítheted, méghozzá Iaszonnal.

A Grepolis játék 2.63-as verziójában újdonságként érkezik Iaszon, az új hős. Őt a Hephaisztos műhelye esemény során tudod megszerezni ott, ahol a hősök aktívak a játékban. A hős maximum 60% extra zsákmánycipelési kapacitást tud adni a csapatoknak ha velük utazik.

Szokásosan pár hiba is befoltozásra került a játékban. Néhányszor előfordult, hogy építés közben nem jelentek meg az épített épületek, ezek javítva lettek. És az is, amikor a veremben nem a maximum érték volt az alapértelmezett érték. A néha felnyíló üres ablakok is eltűntek a játékból. A jelentések megzavarodása megszűnt, mostantól már várhatóan nem fog 2-3 jelentés érkezni egy vásárlásról.

További apróbb javítások:
  • Aktív helytartó mellett, ha akár 5 nyitott hely is volt, mégis szürkén jelent meg egyes épületek építés gombja
  • Ha nyitott érmecsere ablak mellett fület váltottak, úgy a hős oldal üresen jelent meg
  • Ha érmecsere oldal mellett várost váltottak, hiba lépett fel
  • Héraklész csata jelentéseiben rossz zsákmányérték jelent meg
  • Páratlan negatív szám megadása esetén az érme oldal rosszul működött

Mindenkinek jó szórakozást!
Grepolis legfrissebb hírek

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.... Elolvasom (2016.03.25.)

Grepolis: Spártai orgyilkosok esemény a játékban

római partokon Vespasianus vereséget szenvedett a görögöktől, de szerencsésen megmenekült. Most már a bosszút tervezi és seregeit közvetlenül a görög földre vezeti!... Elolvasom (2015.08.20.)

Grepolis: Róma parancsnoka

Új eseménnyel indul a nyár a Grepolis ingyenes játékban: Marcus Vitellus, római császár a segítségeteket kéri a Vespasian elleni hadjáratban, aki jogalap nélkül magának követeli a római trónt.... Elolvasom (2015.06.25.)

Grepolis: Mitikus tyúk

Ez nem április tréfa, 2015. április 1. szerda reggel 10 órától kezdetét vette a Grepolis ingyenes játékban a 2015-ös húsvéti nagy tojásvadászat. Ennek tiszteletére egy különleges vendég látogatja meg az online játék világot...... Elolvasom (2015.04.03.)

Grepolis: Ünnepi békesség a játékban

Közelegnek az év végi ünnepek, ilyenkor sokan a szeretteikkel vannak, meglátogatják távoli rokonaikat. Ebben az időszakban kevesebb idő marad játszani, ezért idén is békét hirdettek a készítők erre az időszakra.... Elolvasom (2014.12.22.)
Még több hír
Grepolis - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist