Grepolis hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Grepolis: Tükhé Adventi kalendáriuma

Decemberben lehetőségetek van arra, hogy Tükhé hógömbjében megpörgessétek a szerencse kerekét. Ha szerencsések vagytok, akkor egységeket, védelmi bónuszokat, extra lakosságot és más nyereményeket kaparinthattok meg.
| Forrás: Hivatalos oldal
Decemberben lehetőségetek van arra, hogy Tükhé hógömbjében megpörgessétek a szerencse kerekét. Ha szerencsések vagytok, akkor egységeket, védelmi bónuszokat, extra lakosságot, cserepeket és más nyereményeket kaparinthattok meg.

Minden pörgetéssel esélyt szereztek arra, hogy cserepet kapjatok. Ha ötöt összegyűjtötök belőle, akkor azokat felhasználhatjátok a tanácsadók szolgálatának biztosítására, így egy teljes hétig ingyen szolgálhatnak titeket.
grepolis-hirek-10.jpg
A szerencsekereket mind a böngészős, mind a telefonos verzióban megpörgetheted. A szerencse 24 kerekével bezsebelheted a jutalmakat Tükhé december 31-i távozása előtt. Aki naponta pörget, minden egyes nap kap egy új díszt a karácsonyi képére.

grepolis-hirek-11.jpg
A Grepolis játékban minden egyes nap egy kereket nyithattok meg. Az adott napra kattintva a vonatkozó kerék elem a jobboldali ablakban jelenik meg. Minden kerék több részből áll: egy cserép jutalomból és hat különböző egyéb jutalmakból. Ha 5 cserepet begyűjtöttél, akkor az 5 tanácsadó ingyen a tiéd lehet egy hétre.
A kereket úgy forgathatjátok meg, hogy annak közepére kattintotok, a megállítás hasonló módon történik.
Minden nap az első pörgetés ajándék, de arany ellenében a pörgetéseket egy nap többször is megismételheted. A pörgetések során megszerezhető jutalmak véletlenszerűek.

Az első pörgetésetek után, a karácsonyfán meg fog jelenni egy dekoráció. Ha a díszeket feloldjátok, egy különleges kitüntetést kaphattok cserébe.

Minden nap megtalálhatjátok a jutalmak között a cserepet. Ha éppen sikerült kiforgatnotok, akkor a naptár képernyőn fog megjelenni. Ha mind az öt cserép a birtokotokba kerül, akkor 7 napig ingyen megkapod a tanácsadókat, továbbá a cserepek eltűnnek a kerék nyereményei közül. A tanácsadók képe kiszínesedik.

Az extra pörgetések esetében, 50 aranyért egy vagy két plusz pörgetést kaphattok. 100 arany három, 150 arany négy, 200 arany öt, 250 arany hat további pörgetéssel ajándékoz meg.

A karácsonyi esemény csak korlátozott ideig elérhető, 2014. december 1. és 31. között.

Mindenkinek sok szerencsét és kellemes ünnepeket!
Grepolis legfrissebb hírek

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.... Elolvasom (2016.03.25.)

Grepolis: Spártai orgyilkosok esemény a játékban

római partokon Vespasianus vereséget szenvedett a görögöktől, de szerencsésen megmenekült. Most már a bosszút tervezi és seregeit közvetlenül a görög földre vezeti!... Elolvasom (2015.08.20.)

Grepolis: Róma parancsnoka

Új eseménnyel indul a nyár a Grepolis ingyenes játékban: Marcus Vitellus, római császár a segítségeteket kéri a Vespasian elleni hadjáratban, aki jogalap nélkül magának követeli a római trónt.... Elolvasom (2015.06.25.)

Grepolis: Mitikus tyúk

Ez nem április tréfa, 2015. április 1. szerda reggel 10 órától kezdetét vette a Grepolis ingyenes játékban a 2015-ös húsvéti nagy tojásvadászat. Ennek tiszteletére egy különleges vendég látogatja meg az online játék világot...... Elolvasom (2015.04.03.)

Grepolis: Ünnepi békesség a játékban

Közelegnek az év végi ünnepek, ilyenkor sokan a szeretteikkel vannak, meglátogatják távoli rokonaikat. Ebben az időszakban kevesebb idő marad játszani, ezért idén is békét hirdettek a készítők erre az időszakra.... Elolvasom (2014.12.22.)
Még több hír
Grepolis - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist