Grepolis hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Grepolis: Trák hódítás

Új eseménysorozat veszi kezdetét hamarosan a Grepolis ingyenes online játékban. A Trák hódítás nevezetű event már kipróbálható a Grepolis béta világaiban. Az elkövetkezendő esemény kicsit más lesz, mint az eddig megszokott események.
| Forrás: Hivatalos oldal
Új eseménysorozat veszi kezdetét hamarosan a Grepolis ingyenes online játékban. A Trák hódítás nevezetű event már kipróbálható a Grepolis béta világaiban. Az elkövetkezendő esemény kicsit más lesz, mint az eddig megszokott események.

grepolis-hirek-1.jpg

A Grepolis játék béta szerverét itt elérhetitek: http://beta.grepolis.com

A készítők az esemény középpontjába a játékos játékos elleni (PvP) harcokat helyezték. Az esemény minden játékos számára elérhető lesz a játékban. A játékban elérhetőek lesznek a számítógép által vezérelt hadseregek is(NPC).

Az eseményt a küldetések között fogjátok megtalálni. A Trák küldetésnek lesz egy térképe, ahol fel lesznek vázolva a különböző helyszínek. A térképen látható, hogy lesznek útelágazások, ahol egy jó, taktikus döntéssel, megkönnyíthetitek a továbbhaladást.

grepolis-hirek-2.jpg

A térképen összesen 60 csatatér lesz(kardokkal jelölt ikonok). Minden ilyen ikont megnyitva láthatjátok a barbár hordák csapatait. Ahhoz, hogy továbbléphessetek a küldetésbe, le kell őket győznötök. Ezután megválaszthatjátok, hogy milyen csapatokkal szeretnétek megtámadni az ellenfél katonáit. Minden csatába csak limitált számú katonát tudtok majd küldeni. Itt fontos lesz jó döntést hozni.

grepolis-hirek-3.jpg

Érdemes megnézni az ellenfél felállását, és olyan katonákat küldeni ellenük, akik hatékonyan tudnak harcolni. Azt, hogy melyik katona éppen melyik katona ellen hatásos, azt könnyen meg tudjátok nézni a katonáitok tulajdonságainál.

grepolis-hirek-4.jpg

A küldetésért és a megnyert csatákért természetesen nagyszerű jutalmak is járnak.

Mindenkinek jó játékot!

Grepolis legfrissebb hírek

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.... Elolvasom (2016.03.25.)

Grepolis: Spártai orgyilkosok esemény a játékban

római partokon Vespasianus vereséget szenvedett a görögöktől, de szerencsésen megmenekült. Most már a bosszút tervezi és seregeit közvetlenül a görög földre vezeti!... Elolvasom (2015.08.20.)

Grepolis: Róma parancsnoka

Új eseménnyel indul a nyár a Grepolis ingyenes játékban: Marcus Vitellus, római császár a segítségeteket kéri a Vespasian elleni hadjáratban, aki jogalap nélkül magának követeli a római trónt.... Elolvasom (2015.06.25.)

Grepolis: Mitikus tyúk

Ez nem április tréfa, 2015. április 1. szerda reggel 10 órától kezdetét vette a Grepolis ingyenes játékban a 2015-ös húsvéti nagy tojásvadászat. Ennek tiszteletére egy különleges vendég látogatja meg az online játék világot...... Elolvasom (2015.04.03.)

Grepolis: Ünnepi békesség a játékban

Közelegnek az év végi ünnepek, ilyenkor sokan a szeretteikkel vannak, meglátogatják távoli rokonaikat. Ebben az időszakban kevesebb idő marad játszani, ezért idén is békét hirdettek a készítők erre az időszakra.... Elolvasom (2014.12.22.)
Még több hír
Grepolis - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist