Grepolis hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Grepolis: Spártai orgyilkosok esemény a játékban

római partokon Vespasianus vereséget szenvedett a görögöktől, de szerencsésen megmenekült. Most már a bosszút tervezi és seregeit közvetlenül a görög földre vezeti!
| Forrás: Hivatalos oldal
Vespasianus bosszút áll, így a görög hon sorsa csakis a ti kezetekben van! A Grepolis játék új eseménye 2015. augusztus 20-án 10 órától kezdetét vette, a feladatotok, hogy megvédjétek otthonaitokat a spártai orgyilkosokra támaszkodva, fogjatok össze más játékosokkal, hogy megakadályozzátok a római inváziót. A legyilkolt lovasság, legionárius vagy utász egységek felszerelése pedig a ti jussotok lesz. Az eseményen jelvényeket és siker mérőket is szerezhettek, melyeket speciális hatásokra cserélhettek az esemény végéig. Az esemény 2015. szeptember 7-én 10 órakor zárul.

grepolis-hirek-21.jpg

Az új Grepolis esemény, a Spártai orgyilkosok, a már korábban megírt esemény, a Grepolis - Róma Paracsnoka következménye, folytatása. Az előző eseményben a római trónbitorló csapataival küzdöttetek meg, és akiket saját városukban győztetek le. Vespasianus bosszút forral és csapatait közvetlenül a görög partokra küldi. Az óriási támadás rémisztőnek tűnhet elsőre, de van remény. A spártai orgyilkosok ligája felajánlja a segítségét nektek. A többi játékossal együtt irányításaitok alá kerülhetnek az orgyilkosok csapatai, hogy egyenként vadásszák le a római katonákat.

Ti választhatjátok majd ki a célpontokat, akiket megtámadnak majd az orgyilkosok. A csaták során harci zsetonokra tehettek szert, amelyeket erős jutalmakra cserélhettek le később. A napi ranglistán folyamatosan szerezhettek becsületpontokat, amelyek segítségével közösségi célokat valósíthattok meg. A ranglista napi első helyezettje külön jutalomban részesül. A közösségi célok eléréséhez pedig közösen kell együtt dolgoznotok a becsületpontok szerzésében a Spártai orgyilkosok eseményen.

A városaitok ellen vonuló római cohortokat a harcmezőn láthatjátok. Találkozhatsz majd lovassággal, legionáriusokkal és utászokkal, mindegyik egységet más-más ikon jelképez.

Válasszátok ki, mely egységet szeretnétek elintéztetni, azt az orgyilkosok az íjaival levadásszák neked, és cserébe különböző pontokat és hadizsákmányt kaphattok a játék során.

grepolis-hirek-22.jpg

Minden legyőzött római katona alkalmával esélyetek van a speciális hadizsákmány megszerzésére, ami lehet egy extra nyíl, vagy akár hadizsákmány, esetleg gyűjtemény darabja is.

Hadizsákmányokból háromfélét kaphattok: lovassági hadizsákmány, legionárius hadizsákmány és utász hadizsákmány.

Minden nap éjfélkor új célpontot kaptok, méghozzá összesen 15 darabot. Akkor is kaptok új célpontot, ha már a harcmezőn minden célponttól megszabadultatok. Gyorsított eljárásban is szerezhettek új célpontot, az "új célpont" gombra kattintva, de ezért már harci zsetont kér cserébe a Grepolis ingyenes online játék.

A harci zsetont minden legyőzött katona után kapsz. A zsetonokat a boltban tudod elkölteni különböző jutalmakra. A jutalmak költsége a megszerezhető hatás nagyságától függ.

Az orgyilkosok egyetlen fegyvere az íjuk. Ahhoz, hogy ezen harcosok támadni tudjanak nyilakra van szükségük, melyeket a tegezekben tartanak. Egyszerre a tegezekben csak 10 nyilat tudtok tárolni maximum. A tegezek minden nap éjfélkor újra töltődik, esetleg speciális hadizsákmányként is szerezhettek értékes nyilakat. Természetesen itt is van mód arra, hogy aranyért cserébe nyilat vásároljatok.

Mint már említettük, a játékosok egymás ellen is versenyeznek a napi ranglistán. Minden alkalommal, mikor elintéztek egy római egységet, becsületpontot (2-20 pont között) szereztek, a rangotok a begyűjtött becsületpont alapján dől el. A Grepolis napi ranglistáján, a nap végén élen álló játékos egy külön kitüntetést mellé a hozzá járó hatást is megkapja. A számláló minden nap este nyolckor kezdődik újra.

Mindenkinek jó szórakozást, és sok sikert az új eseményhez!
Grepolis legfrissebb hírek

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.... Elolvasom (2016.03.25.)

Grepolis: Róma parancsnoka

Új eseménnyel indul a nyár a Grepolis ingyenes játékban: Marcus Vitellus, római császár a segítségeteket kéri a Vespasian elleni hadjáratban, aki jogalap nélkül magának követeli a római trónt.... Elolvasom (2015.06.25.)

Grepolis: Mitikus tyúk

Ez nem április tréfa, 2015. április 1. szerda reggel 10 órától kezdetét vette a Grepolis ingyenes játékban a 2015-ös húsvéti nagy tojásvadászat. Ennek tiszteletére egy különleges vendég látogatja meg az online játék világot...... Elolvasom (2015.04.03.)

Grepolis: Ünnepi békesség a játékban

Közelegnek az év végi ünnepek, ilyenkor sokan a szeretteikkel vannak, meglátogatják távoli rokonaikat. Ebben az időszakban kevesebb idő marad játszani, ezért idén is békét hirdettek a készítők erre az időszakra.... Elolvasom (2014.12.22.)
Még több hír
Grepolis - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist