Grepolis hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Grepolis: Róma parancsnoka

Új eseménnyel indul a nyár a Grepolis ingyenes játékban: Marcus Vitellus, római császár a segítségeteket kéri a Vespasian elleni hadjáratban, aki jogalap nélkül magának követeli a római trónt.
| Forrás: Hivatalos oldal
Róma városa veszélyben van, az áruló Vespasian minden áron meg szeretné szerezni magának a római trónt. A Grepolis játék eseménye 2015. június 18-tól elérhető a játékban, és egészen 2015. július 6. 12 óráig tart. Ez idő alatt toborozzatok egységeket a napi normál tevékenységek során és vezessétek őket a csatába. Az esemény során bőséges jutalmak és egy teljesen új hős vár rátok.

Minden győztes csata után dicsőségpontokat szerezhettek, amely meghatározza a rangotokat. Harcoljatok más játékosok ellen, hogy kiderüljön, ki a legjobb stratéga, ki lesz a hősi parancsnok, aki biztosítja a császár uralmát.

grepolis-hirek-14.jpg

Az erőd elleni támadási támadási tervet a térképen fogjátok látni, amelyen különböző harci mezők találhatók. Valamennyi harcmezőt egy szimbólum jelöl. Összesen négyféle harcmezőt találhattok a térképen:

grepolis-hirek-15.jpg A harcmezőt megtámadhatják a római egységeid
grepolis-hirek-16.jpgA harcmezőt kitisztítottad, idő előtt nem tudja magát az ellenfél átszervezni, hogy ismét megjelenjen a színen

grepolis-hirek-17.jpgMég nem tart ott az offenzívád, hogy erre a pontra érj. Az előtte lévő harcmezőket legalább egyszer meg kell tisztítanod az ellenféltől.


grepolis-hirek-18.jpgMég mindig vár a jutalmad, hogy felvedd. Amíg erre nem kerül sor, támadást sem intézhetsz.


A játékban többször lesz arra lehetőségetek, hogy két út közül válasszatok. A döntés a ti kezetekben van, hogy mely jutalmak a legvonzóbbak.

Ha kiválasztottatok egy támadható harcmezőt, akkor a támadó felület nyílik meg. A piros egyenruhás egységek az ellenfeleket jelképezi, felül pedig kék színnel a saját egységeidet láthatjátok.
grepolis-hirek-19.jpg

Minden csatatér csak korlátozott számú egységet engedélyez, így hiába van több egységetek a maximális számnál, nem vethettek be mindenkit. A döntés a ti kezetekben van, hogy kik azok a bátor és erős harcosok, akiket csatába küldtök.

Ha győzedelmeskedtek, akkor megszerzitek a csatatér kincsét. Ezt a csatatéren lehet hagyni egy későbbi begyűjtés esetére. Ha a csatatér jutalmát begyűjtitek, akkor az ellenfél 4 órán belül visszatér egy nagyobb és erősebb sereggel.

A harcmezőkön a hajítógépek támogatását is élvezheted. Ha ezeket a gépeket beveted, akkor katonáid hangulata is jobb lesz, melynek következtében még hatékonyabbak lesznek (+20% harci erő). A gépeket a csaták után újra kell tölteni, melyek időbe tellenek. Viszont aranyért cserébe azonnal vásárolhattok új lövedéket.
grepolis-hirek-20.jpg
Az esemény elején még kevés római katonával rendelkeztek. Különféle tevékenységekkel viszont újabb egységeket csalogathattok be a seregetekbe. Ilyen például a támadás, védekezés, kiképzés, kutatás, építkezés, épületfejlesztés, varázslás. Ha egy csapat csatlakozik hozzátok, 8-12 véletlenszerű egységet kaptok (hastatusok, legionáriusok, sagittariusok, alariusok, vexillariusok), naponta azonban csak 10 sereg csatlakozhat. A már megszerzett egységeket nem lehet majd elveszíteni, a magasan képzett gyógyítóknak köszönhetően idővel valamennyi sérült újra bevethető lesz. A gyógyító 7 óránként látogat meg titeket, de aranyért cserébe azonnal hívható az orvos.

A játékosok a Grepolis játék római eseményén egymással is versenyeznek a teljesített csatamezők számával. Minden győztes harc után véletlenszerűen kaptok dicsőségpontokat (max 10). Ezen fog alapulni a rangsor. A játékban lesz napi rangsor és összesített rangsor is. Az összesített lista első 10 játékosa fog jutalomban részesülni.

Az első 10 helyezett játékos jutalmai:
 1. 20x 30%-kal növelt jelző hajó támadó erő (2 napig tart) + egy teljes kultúra szint.
 2. 12x 30%-kal növelt jelző hajó támadó erő (2 napig tart)
 3. 15x 20%-kal növelt jelző hajó támadó erő (2 napig tart)
 4. 12x 20%-kal növelt jelző hajó támadó erő (2 napig tart)
 5. 10x 20%-kal növelt jelző hajó támadó erő (2 napig tart)
 6. 14x 10%-kal növelt jelző hajó támadó erő (2 napig tart)
 7. 12x 10%-kal növelt jelző hajó támadó erő (2 napig tart)
 8. 10x 10%-kal növelt jelző hajó támadó erő (1 napig tart)
 9. 8x 10%-kal növelt jelző hajó támadó erő (1 napig tart)
 10. 6x 10%-kal növelt jelző hajó támadó erő (1 napig tart)
Az utolsó állomás jutalma:
 • a hős nélküli világokban: minden játékos egy teljes szint kultúrát kap, teljesen ingyen
 • a hősökkel rendelkező világokban pedig egy új exkluzív hős csatlakozik hozzátok: Ampelosz személyében
Reméljük sokatok részt vesz a Róma Parancsnoka eseményen és többnél több jutalomban fogtok részesülni.

Jó szórakozást a játékhoz!


Grepolis legfrissebb hírek

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.... Elolvasom (2016.03.25.)

Grepolis: Spártai orgyilkosok esemény a játékban

római partokon Vespasianus vereséget szenvedett a görögöktől, de szerencsésen megmenekült. Most már a bosszút tervezi és seregeit közvetlenül a görög földre vezeti!... Elolvasom (2015.08.20.)

Grepolis: Mitikus tyúk

Ez nem április tréfa, 2015. április 1. szerda reggel 10 órától kezdetét vette a Grepolis ingyenes játékban a 2015-ös húsvéti nagy tojásvadászat. Ennek tiszteletére egy különleges vendég látogatja meg az online játék világot...... Elolvasom (2015.04.03.)

Grepolis: Ünnepi békesség a játékban

Közelegnek az év végi ünnepek, ilyenkor sokan a szeretteikkel vannak, meglátogatják távoli rokonaikat. Ebben az időszakban kevesebb idő marad játszani, ezért idén is békét hirdettek a készítők erre az időszakra.... Elolvasom (2014.12.22.)
Még több hír
Grepolis - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist