Grepolis hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.
| Forrás: Hivatalos oldal
2016. március 24-től április 11-ig esélyetek lehet rá, hogy kerámiákat törjetek szét a tanoncaitokkal, ezáltal cserepeket gyűjthettek, valamint húsvéti tojásokat. A cserepeket majd értékes jutalmakra lehet beváltani a boltban. Lehetőségetek lesz összefogni a többi játékossal, hogy közösen gyűjtsetek becsületpontokat, és így szerezzetek jutalmakat. A közösségi célokat most is csak együtt fogjátok tudni megszerezni.

grepolis-hirek-23.jpg


A "Parittyások próbája" eseményen mesterévé válhattok a parittyának. Az esemény során a tanítványaitoknak kell megmutatni, hogy három eltérő fajta kerámiára lőjenek a Grepolis esemény képernyőjén. Minden egyes kerámia széttörésével cserepeket nyertek, sőt becsületpontokra is szert tehettek, amelyek a napi ranglistán betöltött helyeteket határozzák meg. A nap végén az első helyen végzett játékos különleges jutalmakban részesülnek.

grepolis-hirek-24.jpg

Az első esemény oldalon három különböző típusú kerámiát találhattok, amelyre lőhettek. Mindegyik fajtát más és más szimbólum jelöl. Kattintsatok a kiválasztott célpontra, hogy ellőjétek a kavicsot. Minden törés után véletlenszerűen 2-20 becsületpontot kaptok. Minden kerámia széttöréséhez egy kőre van szükségetek a muníciós zsákotokból, ezt a játék minden nap ingyen 10 kőre egészíti ki. Arany ellenében növelhetitek a kövek számát, egyszerre 5 követ tudtok vásárolni.

Minden éjfélkor 15 új célpont kerül fel a játéktérre, valamint akkor is ha már az összes célpontot eltaláltátok. Új célpontokat frissíteni egy gombbal is tudtok majd, de ez néhány cserépbe fog kerülni.

A boltban a nehezen megszerzett cserepeket beválthatjátok különböző jutalmakra. A jutalmak a hagyományos jutalomtárba kerülnek, vagy azonnal aktiválódnak. A jutalmak költségei a jutalmak típusa szerint változnak. A játék lejártakor még egy ideig a Grepolis-ban marad a bolt, így egy ideig még elkölthetitek a megmaradt cserépdarabokat.

grepolis-hirek-25.jpg

Minden alkalommal, mikor eltörtök egy kerámiát, esélyetek van egy speciális zsákmányra. Ez a zsákmány lehet extra kő, vagy a gyűjteménybe tartozó tojás, amelynek színe a széttört kerámia színével azonos.

Három különböző tojásgyűjtemény van a játékban, minden gyűjtemény 10 tojásból áll. Minden gyűjtemény teljessé tétele 8 egyedi hatással jutalmaz és gyűjteményenként egy-egy kitüntetéssel.

grepolis-hirek-26.jpg

A közösségi célok is megjelennek a 2016-os húsvéti játékban: a célok eléréséhez minden játékos által az adott világon együtt gyűjtött becsületpontokat kell számul venni.  Öt közösségi cél van minden világban, amiért érdemes küzdenetek. Mindegyik magával hoz egy hosszú hatású jutalmat. Minden célt külön szimbólummal jelöltek meg a készítők. A célok elérésekor aktív játékosok, akik részt vettek a célok megvalósításában, megkapják a megérdemelt jutalmakat.

Ezen kívül naponta is kiosztásra kerülnek különféle jutalmak a legjobb játékosok között a megszerzett becsületpontok alapján. A napi összesítést minden este 8 órakor végzi el a játék. A kiértékelés után az első helyezett játékos azonnal megkapja a jutalmát.

Mindenkinek jó játékot és kellemes ünnepeket kívánunk!
Grepolis legfrissebb hírek

Grepolis: Spártai orgyilkosok esemény a játékban

római partokon Vespasianus vereséget szenvedett a görögöktől, de szerencsésen megmenekült. Most már a bosszút tervezi és seregeit közvetlenül a görög földre vezeti!... Elolvasom (2015.08.20.)

Grepolis: Róma parancsnoka

Új eseménnyel indul a nyár a Grepolis ingyenes játékban: Marcus Vitellus, római császár a segítségeteket kéri a Vespasian elleni hadjáratban, aki jogalap nélkül magának követeli a római trónt.... Elolvasom (2015.06.25.)

Grepolis: Mitikus tyúk

Ez nem április tréfa, 2015. április 1. szerda reggel 10 órától kezdetét vette a Grepolis ingyenes játékban a 2015-ös húsvéti nagy tojásvadászat. Ennek tiszteletére egy különleges vendég látogatja meg az online játék világot...... Elolvasom (2015.04.03.)

Grepolis: Ünnepi békesség a játékban

Közelegnek az év végi ünnepek, ilyenkor sokan a szeretteikkel vannak, meglátogatják távoli rokonaikat. Ebben az időszakban kevesebb idő marad játszani, ezért idén is békét hirdettek a készítők erre az időszakra.... Elolvasom (2014.12.22.)
Még több hír
Grepolis - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist