Grepolis hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Grepolis: Mitikus tyúk

Ez nem április tréfa, 2015. április 1. szerda reggel 10 órától kezdetét vette a Grepolis ingyenes játékban a 2015-ös húsvéti nagy tojásvadászat. Ennek tiszteletére egy különleges vendég látogatja meg az online játék világot...
| Forrás: Hivatalos oldal
2015-ben sem maradhat el a különleges húsvéti játék. Ezúttal a Grepolis készítői egy különleges meglepetéssel készültek. Egy különleges vendég érkezett a játék világába, méghozzá az alvilág mitikus tyúkja, és nagyon éhes. A feladatotok roppant egyszerű: etessétek minél többet és a birodalmad jutalmakban fog részesülni.

grepolis-hirek-12.jpg

Érdemes lesz a napi rutinokat betartani ezekben a napokban: építkezés, kutatás, egység kiképzés, támadás, így birtokotokba kerül a tyúktakarmány egy változatos elegye. Összesen 8 hozzávaló áll rendelkezésre, melyek segítségével 120 különféle receptet tudtok majd megalkotni. Ezek a receptek csodás jutalmakat rejtenek. Legyetek ti az adott nap tyúk suttogói! Ez egy különleges rangsor, amely megmutatja, hogy másokhoz képest ki hogyan teljesít. Érdemes a nap suttogója címet elnyerni, hiszen minden nap győztese külön jutalomban fog részesülni. Az esemény legjobb 10 játékosa nemcsak dicsőséggel lesz gazdagabb, hanem rengeteg jutalommal is. A legjobb játékos egy speciális címet szerez meg: ő lesz a Mester tojás gyűjtő.

Az esemény 2015. április 1-től egészen 2015. április 19-ig tart.

grepolis-hirek-13.jpg

Egy tojás beszerzéséhez háromféle tyúk takarmányt kell kiválasztanotok. A kiválasztás sorrendje nem számít, és egy elemet akár többször is felhasználhattok. Ezt követően az etetés gombra kattintva felkínálhatjátok a válogatós tyúknak a kiválasztott csemegét. A kombináció függvényében egy tojással ajándékoz meg, amelyben egyedi jutalmak lesznek. Ha először próbáltatok ki egy receptet, akkor az azonnal a receptes könyvbe fog kerülni.

Ha megkaptátok a tojást, akkor fel kell törni, hogy megszerezzétek a benne rejlő jutalmakat. Amíg nem gyűjtitek be a jutalmat, addig nem tudtok tyúkot etetni.

Mindenkinek kellemes ünnepeket, és jó szórakozást a játékhoz!
Grepolis legfrissebb hírek

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.... Elolvasom (2016.03.25.)

Grepolis: Spártai orgyilkosok esemény a játékban

római partokon Vespasianus vereséget szenvedett a görögöktől, de szerencsésen megmenekült. Most már a bosszút tervezi és seregeit közvetlenül a görög földre vezeti!... Elolvasom (2015.08.20.)

Grepolis: Róma parancsnoka

Új eseménnyel indul a nyár a Grepolis ingyenes játékban: Marcus Vitellus, római császár a segítségeteket kéri a Vespasian elleni hadjáratban, aki jogalap nélkül magának követeli a római trónt.... Elolvasom (2015.06.25.)

Grepolis: Ünnepi békesség a játékban

Közelegnek az év végi ünnepek, ilyenkor sokan a szeretteikkel vannak, meglátogatják távoli rokonaikat. Ebben az időszakban kevesebb idő marad játszani, ezért idén is békét hirdettek a készítők erre az időszakra.... Elolvasom (2014.12.22.)
Még több hír
Grepolis - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist