Grepolis hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Grepolis: Halloween a játékban

Közeleg a Halloween ünnepe az ingyenes ókori stratégiai játékban, mutassátok meg rémisztő képességeiteket a különösebbnél-különösebb italok kifőzésében, és szerezzétek meg a fantasztikus jutalmakat.
| Forrás: Hivatalos oldal
Közeleg a Halloween ünnepe az ingyenes ókori stratégiai játékban, mutassátok meg rémisztő képességeiteket a különösebbnél-különösebb italok kifőzésében, és szerezzétek meg a fantasztikus jutalmakat.

A Grepolis játék halloween-i eseménye 2014. október 27-től egészen 2014. november 10-ig tart. Dobjatok össze három-három hozzávaló, és hajítsátok az üstbe. Várjatok egy kicsit, és figyeljétek meg mit főztök ki belőle. Minden kombináció más és más jutalmat ad nektek, ha szerencsétek van egy új elem is az öletekbe hullhat, a rituálé.
grepolis-hirek-7.jpg

Démokratisz, az alkimista kegyesen ajánlja fel nektek segítségét, adjatok neki mindenféle ijesztő hozzávalót és hasznos főzeteket készít nektek jutalmul.

A hozzávalókat különféle cselekedeteid után szerezheted meg, például egységek toborzása, épületek építése, varázslás, támadás és védekezés, valamint tudományok fejlesztése. Naponta mindenki maximálisan 12 nyersanyagot szerezhet, ám fajtájuk véletlenszerű. Ha megtaláltatok egy nyersanyagot, arról értesítést kaptok.

grepolis-hirek-8.jpg

Hozzávalókat természetesen aranyért is megvásárolhatjátok. Minden vásárlás növeli az adott hozzávaló árát. Minden nap éjfélkor az árak visszaállnak az alaphelyzetbe.

A hozzávalók között megtalálhatjátok a következő fura tárgyakat:
Hárpia karom
Higany
Hidra pikkely
Kentaur paták
Túlvilági fű
Kerberosz fog
Pegazus tollak
Ambrózia

Egy főzet készítéséhez pontosan három hozzávalót kell kiválasztanotok és az alkimista asztalra helyeznetek. A sorrend nem befolyásolja a főzet eredményét. Ha a főzet készítése gombra kattintotok, akkor elkészül a főzet. Az elkészült főzet receptje feljegyzésre kerül a receptes könyvbe.
grepolis-hirek-9.jpg

Jutalmakat is szerezhettek a főzetek készítésével. Ahol hősök vannak, ott 25 főzet készítése után 30 háború és 30 bölcsesség érmével gazdagodhattok. 50 főzet után pedig egy hős jelenik meg, Démokritosz, aki azonnal csatlakozik seregeitekhez.

A hős nélküli világokban 25 főzet után 2 héten keresztül ingyen kapjátok meg a helytartót, 50 főzet után egy teljes kultúra szintnyi kultúra pontot kaptok.

Kétféle kitüntetést tudtok szerezni: az elemek mestere és kísérletek mestere.

Mindenkinek jó gyűjtögetést és izgalmas játékot kívánunk!
Grepolis legfrissebb hírek

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.... Elolvasom (2016.03.25.)

Grepolis: Spártai orgyilkosok esemény a játékban

római partokon Vespasianus vereséget szenvedett a görögöktől, de szerencsésen megmenekült. Most már a bosszút tervezi és seregeit közvetlenül a görög földre vezeti!... Elolvasom (2015.08.20.)

Grepolis: Róma parancsnoka

Új eseménnyel indul a nyár a Grepolis ingyenes játékban: Marcus Vitellus, római császár a segítségeteket kéri a Vespasian elleni hadjáratban, aki jogalap nélkül magának követeli a római trónt.... Elolvasom (2015.06.25.)

Grepolis: Mitikus tyúk

Ez nem április tréfa, 2015. április 1. szerda reggel 10 órától kezdetét vette a Grepolis ingyenes játékban a 2015-ös húsvéti nagy tojásvadászat. Ennek tiszteletére egy különleges vendég látogatja meg az online játék világot...... Elolvasom (2015.04.03.)

Grepolis: Ünnepi békesség a játékban

Közelegnek az év végi ünnepek, ilyenkor sokan a szeretteikkel vannak, meglátogatják távoli rokonaikat. Ebben az időszakban kevesebb idő marad játszani, ezért idén is békét hirdettek a készítők erre az időszakra.... Elolvasom (2014.12.22.)
Még több hír
Grepolis - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist