Grepolis hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Grepolis: Arany kereskedelem a játékban

Egy újításon dolgoznak a Grepolis játék készítői, az arany kereskedelem hamarosan bekerül a játékba. A publikus béta szervereken már mától ki is próbálhatjátok az új lehetőséget az ingyenes stratégiai játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
Egy újításon dolgoznak a Grepolis játék készítői, az arany kereskedelem hamarosan bekerül a játékba. A publikus béta szervereken már mától ki is próbálhatjátok az új lehetőséget az ingyenes stratégiai játékban.

A készítőknek a célja az, hogy a Grepolis játékosok lehetőséget kapjanak az arany szerzésre. A kérdés csak az volt, hogyan is szerezhessetek aranyat. A nyersanyagért történő aranyszerzés tűnt a legjobb választásnak, hiszen a játék bármely szakaszában ez fontos jelentőségű. Az újítás minden játékos számára előnyös lesz. A hosszú távú tervek között szerepel a világcsodák átalakítása és egy új végjátékra vonatkozó újítás. Az arany kereskedelem a béta szervereken még gyerekcipőben jár, a készítők ezért arra kérik a játékosokat, hogy próbálják ki a lehetőséget, és osszák meg tapasztalataikat.

Hogyan is működik az aranykereskedelem? A használata rendkívül egyszerű, úgy működik mint a többi kereskedelmi folyamat a piacon. Egy új ajánlatot kell létrehoznotok vagy egy már meglévőt elfogadnotok. Kérhettek aranyért nyersanyagot, de fordítva is cselekedhettek: nyersanyagért cserébe aranyat vásárolhattok. A piacon különböző arany ajánlatok kerülnek, melyekkel mindenkinek lehetősége lesz az arany szerzésre.

grepolis-hirek-5.jpg

Az aranyat az ajánlat elfogadása után megkapjátok, amint a kereskedő megérkezik az úti céljához. Ha az üzlet lezajlott, megkapjátok az aranyat. A készítők maximalizálták a feltehető arany mennyiségét, ez a felső korlát 200 arany. A piacon csak olyan aranyat tehettek majd fel, amelyet valaki megvásárolt. Egyéb módon megszerzett arany nem hozható piaci kereskedésbe.

Próbáljátok ki ti is az új lehetőséget a Grepolis játékban a béta teszt világban itt: http://beta.grepolis.com

Mindenkinek jó szórakozást!
Grepolis legfrissebb hírek

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.... Elolvasom (2016.03.25.)

Grepolis: Spártai orgyilkosok esemény a játékban

római partokon Vespasianus vereséget szenvedett a görögöktől, de szerencsésen megmenekült. Most már a bosszút tervezi és seregeit közvetlenül a görög földre vezeti!... Elolvasom (2015.08.20.)

Grepolis: Róma parancsnoka

Új eseménnyel indul a nyár a Grepolis ingyenes játékban: Marcus Vitellus, római császár a segítségeteket kéri a Vespasian elleni hadjáratban, aki jogalap nélkül magának követeli a római trónt.... Elolvasom (2015.06.25.)

Grepolis: Mitikus tyúk

Ez nem április tréfa, 2015. április 1. szerda reggel 10 órától kezdetét vette a Grepolis ingyenes játékban a 2015-ös húsvéti nagy tojásvadászat. Ennek tiszteletére egy különleges vendég látogatja meg az online játék világot...... Elolvasom (2015.04.03.)

Grepolis: Ünnepi békesség a játékban

Közelegnek az év végi ünnepek, ilyenkor sokan a szeretteikkel vannak, meglátogatják távoli rokonaikat. Ebben az időszakban kevesebb idő marad játszani, ezért idén is békét hirdettek a készítők erre az időszakra.... Elolvasom (2014.12.22.)
Még több hír
Grepolis - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist