Grepolis hírek, aktualitások

Grepolis

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 255, Átlag:4.12)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Stratégiai,Ókori,Városépítő,Gazdálkodós
Hivatalos oldal: Grepolis.hu
A Grepolis böngészős játék az ókori Görögországba repíthet el téged, ahol egy kis poliszból hatalmas metropoliszt kell varázsolnod. Építs erős sereget, toborozz össze egy ütőképes hajó flottát, majd kezd meg a környező szigetek meghódítását. A játékban öt Istenség segítheti utadat: Zeusz, Héra, Athéné, Poszeidón vagy Hádész. Isteneid kegye dönthet számodra győzelem és vereség között. Lépj be te is ebbe a mitikus játék világba!
Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Grepolis hírek

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.... Elolvasom (2016.03.25.)

Grepolis: Spártai orgyilkosok esemény a játékban

római partokon Vespasianus vereséget szenvedett a görögöktől, de szerencsésen megmenekült. Most már a bosszút tervezi és seregeit közvetlenül a görög földre vezeti!... Elolvasom (2015.08.20.)

Grepolis: Róma parancsnoka

Új eseménnyel indul a nyár a Grepolis ingyenes játékban: Marcus Vitellus, római császár a segítségeteket kéri a Vespasian elleni hadjáratban, aki jogalap nélkül magának követeli a római trónt.... Elolvasom (2015.06.25.)

Grepolis: Mitikus tyúk

Ez nem április tréfa, 2015. április 1. szerda reggel 10 órától kezdetét vette a Grepolis ingyenes játékban a 2015-ös húsvéti nagy tojásvadászat. Ennek tiszteletére egy különleges vendég látogatja meg az online játék világot...... Elolvasom (2015.04.03.)

Grepolis: Ünnepi békesség a játékban

Közelegnek az év végi ünnepek, ilyenkor sokan a szeretteikkel vannak, meglátogatják távoli rokonaikat. Ebben az időszakban kevesebb idő marad játszani, ezért idén is békét hirdettek a készítők erre az időszakra.... Elolvasom (2014.12.22.)

Grepolis: Tükhé Adventi kalendáriuma

Decemberben lehetőségetek van arra, hogy Tükhé hógömbjében megpörgessétek a szerencse kerekét. Ha szerencsések vagytok, akkor egységeket, védelmi bónuszokat, extra lakosságot és más nyereményeket kaparinthattok meg.... Elolvasom (2014.12.09.)

Grepolis: Halloween a játékban

Közeleg a Halloween ünnepe az ingyenes ókori stratégiai játékban, mutassátok meg rémisztő képességeiteket a különösebbnél-különösebb italok kifőzésében, és szerezzétek meg a fantasztikus jutalmakat. ... Elolvasom (2014.10.28.)

Grepolis: Perzsa hódítás

A legutóbbi Trák hódítás nagy sikert aratott a Grepolis játékosok körében. A mostani frissítésben a perzsa hódítás fogja elérni Grepolis szigetét. A lakóknak a te segítségedre van szükségük, képes vagy a perzsa támadókat megállítani?... Elolvasom (2014.10.12.)

Grepolis: Arany kereskedelem a játékban

Egy újításon dolgoznak a Grepolis játék készítői, az arany kereskedelem hamarosan bekerül a játékba. A publikus béta szervereken már mától ki is próbálhatjátok az új lehetőséget az ingyenes stratégiai játékban.... Elolvasom (2014.08.26.)

Grepolis: Verziófrissítés 2.67

Már megszokhattátok, hogy 2 hetente újabb frissítés kerül be a Grepolis ingyenes online játékba, a legutóbbi 2.66-os frissítéssel sok újdonság került a játékba. Így van ez a mostani 2.67-es update-tel is.... Elolvasom (2014.08.09.)

Grepolis: Verziófrissítés 2.66

Elérkezett a következő frissítés ideje, szerdán újabb verzió, pontosan a 2.66-os frissítés érkezik az ingyenes ókori böngészős játékba. A Grepolis játékosok megszokhatták már, hogy az aktuális frissítés minden második héten érkezik a játékba.... Elolvasom (2014.07.21.)

Grepolis: Trák hódítás

Új eseménysorozat veszi kezdetét hamarosan a Grepolis ingyenes online játékban. A Trák hódítás nevezetű event már kipróbálható a Grepolis béta világaiban. Az elkövetkezendő esemény kicsit más lesz, mint az eddig megszokott események.... Elolvasom (2014.07.15.)

Grepolis: Verziófrissítés 2.65

Megérkezett a 2.65-ös böngészős verzió az ingyenes Grepolis játékba. A frissítés újdonságokat hoz az épületeknél, az ablakkezelésnél, a prémium tanácsadóknál és néhány kezdő küldetés is változik.... Elolvasom (2014.07.07.)

Grepolis: Megmaradnak a régi üzenetek

A legutóbbi 2.64-es frissítés során törlődtek a játékban a 30 napnál régebbi üzenetek. Erre azért került sor, mert a készítők csökkenteni szerették volna a szerverek terhelését. Viszont sok játékost ez érzékenyen érintett.... Elolvasom (2014.07.03.)

Grepolis: 2.64-es verziófrissítés

Újabb hónap telt el, az ingyenes játékba megérkezett a következő verziófrissítés, amely néhány újdonságot és jó pár hibajavítást jelent a játékban. A Grepolis eszköztár, amelyet a böngészős verzió kiegészítőjeként lehetett letölteni, már nem támogatott, így eltávolításra került a játékból.... Elolvasom (2014.06.25.)

Grepolis: Verziófrissítés 2.63

Szerdán újabb verzió kerül be a népszerű stratégiai játékba. A legújabb verziófrissítésbe (2.63) ezúttal egy újdonság és több hibajavítás került. A hősgyűjteményedet egy új különleges hőssel bővítheted, méghozzá Iaszonnal.... Elolvasom (2014.06.09.)

Grepolis: Júniusi alkalmazás frissítés

Egy kisebb frissítés került be a játék alkalmazásába, mely a grafikán kívül néhány apróbb változtatást jelent a játékban. A főmenü új grafikát kapott, az utolsó küldetések bevezetésre kerültek. Az új szövetség találó az új funkciókhoz lett igazítva. Az aktív város meghódítása során a felhasználói kezelhetőséget javították a készítők.... Elolvasom (2014.06.06.)

Grepolis: Verziófrissítés 2.62

Szerdán érkezik a játékba a legújabb, 2.62-es verziófrissítés. A publikus béta szervereken már tesztelés alatt álló frissítés apróbb hibajavításokat és egy újdonságot hoz a böngészős verzióba.... Elolvasom (2014.05.26.)

Grepolis: Verziófrissítés 2.61

Megérkezett az újabb verziófrissítés a népszerű böngészős stratégiai játékba. A frissítés szokásosan szerdán kerül majd be a játékba. Néhány hibajavításon túl a szerencse működését változtatták meg a készítők.... Elolvasom (2014.05.13.)

Grepolis: Verziófrissítés 2.60

Elérkezett a következő frissítés, ezúttal is néhány apró hibajavítás került be a népszerű Grepolis böngészős játékba. Várhatóan az újítások szerdán fognak bekerülni a Grepolis játékba.... Elolvasom (2014.04.28.)
Grepolis hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist