Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Zsoldosok tábora

Hamarosan érkezik egy újabb frissítés az Empire stratégiai játékba, amely különböző ajándékokat, zsoldosok táborának újítását és egyéb apróbb javítást, újdonságot hoz magával. A frissítés az elkövetkezendő napokban kerül be a játékba.
| Forrás: Hivatalos oldal
Hamarosan érkezik egy újabb frissítés az Empire stratégiai játékba, amely különböző ajándékokat, zsoldosok táborának újítását és egyéb apróbb javítást, újdonságot hoz magával. A frissítés az elkövetkezendő napokban kerül be a játékba.

goodgame-empire-hirek-10.jpg

A frissítés után különféle ajándékcsomagokra lehettek figyelmesek a játékban, amely egy kis ikon formájában lesz látható. Kinyitni nem lehet majd rögtön, egy kis várakozási idő szükséges hozzá. Ha ez az idő letelt, akkor még néhány óráig begyűjthető lesz az ajándék. Rengeteg különlegességet tartalmazhat számotokra, például erős katonák, gépezetek, de találhattok benne ételt, aranyat egyaránt. 
Az ajándékok tartalma más és más, függ attól is, hogy éppen milyen szintű játékosnál jelenik meg. A megjelenés gyakorisága is változó lesz.

A frissítés másik része a zsoldosok táborát érinti, mely kisebb módosítást kapott. A küldetések naponta többször lesznek elérhetőek, ennek gyakorisága változó. A küldetésekben háromféle jutalmat szerezhettek, amely aranyköltséggel jár, és lejárati ideje lesz. Ha lejárt a küldetés, akkor a jutalomhoz tartozó hozzáférhetőség felszabadul és új küldetés kezdhető (arany befizetés után). A rubint most is felhasználhatjátok az idő átugrására, és a küldetést is teljesíthetitek vele. A küldetés szintje határozza majd meg annak idejét, a jutalmát és az indítási költséget.
Minden nap csak korlátozott számban tudtok küldetéseket teljesíteni. Egy nap maximum 24 küldetés lesz teljesíthető. Egy küldetés ideje változó, 1 perctől 90 percig bármi lehet, függően attól, hogy mennyire értékes az.

GoodGame Empire játék frissítésében további újdonságokra is számíthattok. A barakk információs panelén a továbbiakban nem az egységek fogyasztása lesz látható, hanem a termelés és fogyasztás különbsége.
Egy új eszköz kerül a játékba, a kő. A követ felhasználhatjátok a csapataitok mozgásának lassítására. Továbbá módosulnak az alkirályságokban a kalandtérképek. A kalandozás során szükséges erőforrás és a sereg a Nagy Birodalom főkastélyából lesz levonva. Egy égő épületet az alaprajzi nézetben is lehet majd látni.
Történik egy kisebb változás a Vihar Szigetek körül is, az elmosó ár ideje változik. Akkor ér véget a szigeteken a kaland, ha a technikailag lehetségessé válik.

A frissítés a következő napokban várható, pontos időpontot nem közöltek a hivatalos oldalon.

Mindenkinek jó játékot!
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist