Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Viharos újítások

Április utolsó napján újabb frissítés kerül a Goodgame Empire stratégiai játékba. Az is kiderül majd, ki lesz az első Viharok Ura a játékban. A frissítésben továbbfejlesztett kastélyok és élelemtermelés, és egyéb változások kerültek. Bővebb lesz a szövetségi jutalomrendszer is, ami azt jelenti, hogy a meglévő 5000, 9000, 200 000 lépcsők között további jutalmak kapnak helyet.
Szintén bővül Luna portékája is: az akvamarinért vásárolható tételek bővülni fognak. A szigetek-béli speciális harcosok az érdemvadászok kedvenc egysége lehet majd (nyitott kapunál nem esnek el a csatákban).

goodgame-empire-hirek-2.jpg

Az újrainduló királyságba belépő játékosok szigeteken található kastélyai jelentősen magasabb szintről fognak indulni. A falak, a kapuk és a tornyok a 3-as szintről indulnak majd. Ezek mellett négy 9-es szintű gazdaság és 3-as szintű malom várja a Várurakat és Úrhölgyeket.

A teherhajók építése nehezítve lett a játékban, ami azt jelenti, hogy drágább lesz építeni és több ideig is fog tartani. A szigeteket nehezebb lesz bevenni és kevesebb akvamarint adnak majd. Viszont ezzel ellentétbe, a küldetésekkel majd több Akvamarint gyűjthettek. A szigetek újraindulási idejében is észrevehettek majd változást.
Május elseje ünnep a játékban is, az újraindulással új harcok kezdődnek.

A híreket a Goodgame Empire játék hivatalos fórumának köszönjük!

Az ünnepek alatt is jó játékot kívánunk mindenkinek!
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist