Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Új világtérkép június 4-én

Ismét újdonságokról adhatunk hírt, a népszerű stratégiai játékba megérkezett a következő frissítés. A legfőbb újítása a frissítésnek a világtérkép grafikai átalakítása. Egy kicsit modernebb, szebb kinézetet kapott a játékban ez a grafikai elem.
| Forrás: Hivatalos oldal
Ismét újdonságokról adhatunk hírt, a népszerű stratégiai játékba megérkezett a következő frissítés. A legfőbb újítása a frissítésnek a világtérkép grafikai átalakítása. Egy kicsit modernebb, szebb kinézetet kapott a játékban ez a grafikai elem. A frissítés csak a külsőt érintette, a kezelése és a játéktulajdonságai nem változtak.

goodgame-empire-hirek-5.jpg

Közeleg a foci VB, már alig van néhány hét hátra a kezdőrúgásig. A Goodgame Empire készítői egy Tippjátékot indítanak a labdarúgó világbajnokság ideje alatt. Az Empire Heroldja kiválasztott napokon Tippversenyt rendez, ahol tippelhettek a fontosabb mérkőzések kimenetelére. Ha ezeken a napokon rubint vásároltok, tippelhettek az adott meccs eredményére. A sportfogadásoknál jól megszokott háromesélyes fogadásra lesz lehetőségetek, azaz tippelhettek az egyik csapat vagy a másik csapat győzelmére, de ha úgy gondoljátok a döntetlent is megjátszhatjátok. Aki helyesen tippel rubin bónusz lesz a jutalma.
A megvásárolt rubinok természetesen nem vesznek el, ha tippeltek a játékban. A tippeléssel csak bónusz rubinokat szerezhettek magatoknak. A Tippjáték minden esetben az adott mérkőzés napján indul és a mérkőzés kezdete előtt kicsivel ér véget.
Kérdés lehet itt is, hogy mi van akkor ha már hosszabbításos mérkőzések is szóba jöhetnek. A fogadások minden esetben a rendes játékidő lefújását veszik eredményül.

Néhány apróbb változás is érkezett a frissítéssel, például a katonák mostantól a védőértékük szerint lesznek a várfalon elhelyezve. A várak elleni kémkedéskor a kémjelentés tartalmazta az eszközöket és azok számát, mostantól kezdve az eszközök számát már nem láthatjátok a jelentésekben. Ezzel kicsit nehezítették a Goodgame Empire készítői a kisebb támadásoknál a célzott eszközcsökkentést.
Még egy érdekes és hasznos dolog: az erődítmények feladatását mostantól a feladás pillanatát követő 3 órán belül visszavonhatjátok!

A frissítés 2014. június 4-én kerül be a játékba a délelőtti órákban.

Mindenkinek jó játékot, és sok sikert a foci meccsek tippelésekor! :)
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist