Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.
| Forrás: Hivatalos oldal
Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.

De mielőtt rátérnénk az újdonságokra, nézzük meg az új ranglistát. Az épületpontok listája át lett alakítva és át is lett nevezve Erőpontokra. Továbbá a rangsor tartalmazni fogja a birtokolt katonákat és a jelenlegi felszerelést is. Így az új rangsor jobban fogja mutatni az adott játékos aktuális erejét.

Egy új tárgy is kerül a játékba, a Gyorsító. Amikor legyőztök egy rablóbáró kastélyt vagy tornyot a királyságotokban, akkor találhattok gyorsítókat. A gyorsítók elhasználódó tárgyak, különféle várakozás csökkentő képességekkel. Különböző típusú gyorsítókat találhattok majd, melyeknek hatása 1 perctől akár órákig is terjedhet. Minél nagyobb szintű a legyőzött NPC, annál jobb, és értékesebb gyorsítót találhattok. Egy építéshez bármennyi gyorsítót felhasználhatsz, így akár azonnal fel is építheted azt. A gyorsítók használhatóak lesznek kutatási idő, királyságok közötti átküldési idő és rablóbárók lehűlési idejének csökkentéséhez.

goodgame-empire-hirek-26.jpg

Új csata animáció került a játékba, melyet a csatajelentésbe láthattok majd. Ez az új animáció mutatja a csata kimenetelét. Ez az animáció segít könnyebben megérteni a komplex csata rendszert, a hullámokkal, a falakkal és az eszközökkel együtt. Az animáció választható lesz, így nem fontos végig nézni az animációt. Az animáció kikapcsolását a beállítások menüben tehetitek meg.

A világtérképen egy új dolog jelent meg: a VIP szint. Az aktuális VIP szintje a váruraknak ezentúl meg fog jelenni a világtérképen. Terméeszetes ezt is kiválaszthatjátok, hogy mutassa-e vagy ne a saját VIP szintetek.

Az új frissítések szerdán kerülnek be a GoodGame Empire játékba.

Jó játékot!

Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist