Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Új rangok a játékban

Hamarosan új rangok érkeznek a játékba: a szerver elitje számára 4 új rang válik elérhetővé, melyet csak a legjobbak legjobbja érdemelhetik ki. A rangok frissítésén kívül egyéb változásik is kerülnek a stratégiai játékba.
| Forrás: Hivatalos oldal
Hamarosan új rangok érkeznek a játékba: a szerver elitje számára 4 új rang válik elérhetővé, melyet csak a legjobbak legjobbja érdemelhetik ki. A rangok frissítésén kívül egyéb változásik is kerülnek a stratégiai játékba.

Legutóbb a megújuló címerekről írtunk nektek, most a GoodGame Empire közelgő frissítése kerül középpontba. Néhány apróbb változáson túl új rangokkal ismerkedhettek meg. A szerver legjobbjai 4 új rangot érhetnek el.
A 19. rang (180 100 ponttól) egy bónuszt ad (8%) a támadás során megszerzett dicsőségpontokhoz, de ezzel együtt napi 10% dicsőségpont csökkenést von maga után.
A 20. rangtól (203 800 ponttól) és a 21. rangtól (227 700 ponttól) veterán királyőrségi lovagok válnak elérhetővé.

goodgame-empire-hirek-16.jpggoodgame-empire-hirek-17.jpg

A szerver egyetlen játékosa, aki a legmagasabb dicsőségponttal rendelkezik, elérheti a 22. rangot. A rendszer 12 óránként fogja ellenőrizni azt, hogy ki a legjobb. A játékos jutalma: a csapatai támadásakor a harcerő növekszik. A 22. rang eléréséhez szükséges továbbá, hogy a 21-es rangot elérje az adott játékos.

Az Empire játék frissítése a következő további változásokat hozza el:
  • A betanító küldetések során (első 7 nap) a játékosok új üzeneteket kapnak, mellyel a játék mélyebb kezelését is elsajátíthatják.
  • A fegyverárusnál elérhető lesz az új lobogó, melyet rubinért vásárolhattok meg. A lobogó 3%-kal növeli a szerzett dicsőségpontok számát.
  • A lófarkas zászlókkal mostantól 4%-kal több dicsőségpontot lehet szerezni. Akik már rendelkeznek ezzel a zászlóval, ajándékba kapják a bónuszt.
  • A vándorlovagok utazási sebessége megnövekedett (28)
  • A rubinos gyorsítás költsége csökkent, azonban a tűz eloltása és a javítások változatlan rubin árban maradtak
Jó játékot mindenkinek!
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist