Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Új kaland - Az Alvilág

Egy új kaland került be a népszerű ingyenes stratégiai játékba: az Alvilág. Marco de Luca, a híres nemes kalandor egy hatalmas szakadékot fedezett fel a királyságban, ami egy falut leplezett le előtte a mélységben.
| Forrás: Hivatalos oldal
Egy új kaland került be a népszerű ingyenes stratégiai játékba: az Alvilág. Marco de Luca, a híres nemes kalandor egy hatalmas szakadékot fedezett fel a királyságban, ami egy falut leplezett le előtte a mélységben...

Legutóbb már írtunk nektek az új event érkezéséről, illetve bemutattuk az új rangok szerepét a Goodgame Empire játékban. A mostani frissítésben egy új kaland kerül be a játékba, mely egy teljesen új helyre kalauzolja el a kalandvágyó Empire játékosokat.

goodgame-empire-hirek-18.jpg

Marco De Luca a megtalált falut körbejárta, és hamar kiderítette, hogy az idők során az ördögök népének adott otthont. Úgy érzi, most nagy kalandba vágta a fejszéjét a híres kalandor, ezért a Goodgame Empire játékosai segítségét kéri. A ti feladatotok lesz a mélybe le menni, míg a hős kintről figyeli minden lépésedet. Természetesen bőséges jutalomban is részesülhettek, ha belevágtok a korántsem veszélytelen küldetésbe.

A kalandot egyszerűen elkezdhetitek, az Alvilág ikonra kattintva a játékon, vagy ha a beérkező üzenetek között megnyitjátok az Alvilághoz vezető üzenetet. Amint felkészültetek az eseményre, leereszkedhettek a mélybe, ahol az expedíciós táborba kerültök. Ide bármikor átvezényelhettek katonákat és egyéb erőforrásokat a főkastélyotokból.
Az elsüllyedt városhoz vezető út nem lesz zökkenő mentes. A gonosz ördögök alig várják, hogy megtámadják az arra járó kelő embereket, katonákat. A különféle tornyokban vannak elbújva, melyeket sorra kell majd legyőznötök. A katonák hangulata fontos szerepet fog játszani, hiszen a seregetek erősségére hatással lesz.

goodgame-empire-hirek-19.jpg

Lesznek olyan akadályok is az elsüllyedt városhoz vezető úton, melyet nem katonai erővel kell legyőznötök. Itt bizonyos erőforrásokat kell felhasználnotok ahhoz, hogy továbbléphessetek. A kaland során rengeteg kincsre és bónuszra akadhattok, így érdemes minél hamarabb neki vágni, és teljes erőbedobással oda koncentrálni.

Ha legyőzitek az Alvilágban lakozó ellenfeleket, akkor rúnaköveket és rúna aranyat szerezhettek. A rúnakövet normál módban kapjátok, a rúna aranyat pedig mester szinten. Marco de Luca segítségetekre lesz abban is, hogy ezeket az alvilági érméket beváltsátok. És akkor itt át is térhetünk a kaland válaszható módjára, a normál módra illetve a mester szintre. A két kaland között elsősorban nehézségben hoz különbséget, más lesz az ellenfelek erőssége és az akadályok szükséges javítási költsége. Ha valaki teljesíti a kalandot normál módban, akkor az után még egyszer ebben a fokozatban nem játszhat, viszont lehetősége lesz mester szinten újra átélni az izgalmakat. Ehhez nem kell mást tenni, mint az üzenetek között megkeresni a mester szintre vonatkozó levelet. Ha ez után újra be szeretnétek lépni az Alvilágba, csak ki kell fizetnetek a belépési összeget az Empire játékban.

goodgame-empire-hirek-20.jpg

A kalandot akkor fejezitek be, ha a mester szintet is sikeresen teljesítettétek, vagy lejár az időtök. Ha vége az Alvilág kalandnak, akkor a főkastély előtt található óriási lyuk eltűnik. A mélyben állomásozó seregek visszatérnek a kastélyba a megszerzett zsákmánnyal és a náluk lévő erőforrásokkal és eszközökkel együtt.

Mindenkinek jó szórakozást!
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist