Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Új event láthatáron

Egy új event kerül bevezetésre a Goodgame Empire játékban pár héten belül. Az esemény során lehetőségetek nyílik majd egy teljesen új terület felfedezésére és néhány igen értékes kincs megszerzésére.
| Forrás: Hivatalos oldal
Egy új event kerül bevezetésre a Goodgame Empire játékban pár héten belül. Az esemény során lehetőségetek nyílik majd egy teljesen új terület felfedezésére és néhány igen értékes kincs megszerzésére.

Rablóbáró kastélyát sújtó dicsőséges győzelmet követően lehetőség lesz a várakozási idő gyors átugrására némi rubin segítségével, melynek mennyisége a legyőzött rablóbáró szintjétől és a hátralévő várakozási időtől függ majd. Az alacsonyabb szintű rablóbárók esetén a léptetés költsége alacsonyabb lesz. A játék eddigi várakozási ideje nem fog változni, marad a 3 óra.

További változások az Empire játékban:
  • Egy új fajta lakoma rendezésére lesz elérhető rubinokért cserébe, mely egy rendkívül hatásos lakoma lesz, ugyanakkor nagyon rövid időt vesz igénybe. Természetesen az új lakoma bevezetése után is az Arisztokraták lakomája marad a legtöbb bónuszt adó esemény.
  • A toborzás során a toborzott sereg mennyiségét még egy plusz alkalommal lehetőségetek lesz rubinokkal megduplázni.
Ne felejtsétek el, az oldalunkon már elérhető a GoodGame Studios legújabb ingyenes játéka: a Shadow Kings. Érdemes minden játékosnak egy próbát tennie, hiszen újabb sikerjáték került fel az online játékok palettájára.

Jó szórakozást!
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist