Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Új esemény - A Szerencsekerék

Új esemény kerül a népszerű stratégiai játékba, a GoodGame Empire-be: A Szerencsekerék. Az eseményben rubinért cserébe vásárolhattok jegyeket, amellyel megpörgethetitek a Szerencsekereket!
| Forrás: Hivatalos oldal
Új esemény kerül a népszerű stratégiai játékba, a GoodGame Empire-be: A Szerencsekerék. Az eseményben rubinért cserébe vásárolhattok jegyeket, amellyel megpörgethetitek a Szerencsekereket!

Minden alkalommal amikor fut az esemény, mindenki kap egy szabad forgatási lehetőséget. Ez természetesen csak az adott esemény alkalmával lesz felhasználható, ha vége az eseménynek, akkor elvész. Viszont a Rubinért vásárolt pörgetések megmaradnak, így ha nem használod fel őket, akkor a következő eseményen újból lehetőséged lesz forgatni velük.

goodgame-empire-hirek-3.jpg

A szerencsekerék 8 részre lesz osztva, bennük rengeteg nyereménnyel. A díjak között találhattok majd eszközöket, felszereléseket, aranyt, rubint és sok más hasznos tárgyat. A keréken található lesz egy Jackpot panel is, amelyeket ha kiforgatsz akkor további nyereményeket kaphatsz.
Minél többet pörgetsz a szerencsekeréken, annál nagyobb nyereménykategóriába lépsz. Magasabb kategóriákban nagyobb értékűek lesznek a nyeremények is.
Lesz egy professzionális szerencsekerék is, amelyben összesen 10 jegyet kell majd költened egy pörgetésre. De ennek megfelelően a nyeremények is tízszer nagyobb értékűek lesznek, és a nyeremény kategóriában is tízszer gyorsabb haladást kaptok.

A frissítés kitér még az Egyedi felszerelésekre és a Pontversenyekre is. Egyedi felszeléseteket ezentúl el lehet majd adni az Empire játékban. Új pontversenyek is megjelennek majd, melyek alkalmával erőforrás falvakat kell elfoglalni a királyságokban. Még egy változás a szabotázs eventekben: ezentúl nem lehet pontot szerezni szövetségi tag ellen indított szabotázsért.

Sok sikert a Szerencsekerék Eventhez, és jó játékot a birodalomban!
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist