Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Szövetségi ajándékok

Tegnap egy újabb frissítés került be az Empire játékba, amely szövetségi ajándékokat hozott különféle különleges ajánlatokban. Szokásosan most is történtek további apróbb változások a játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
Tegnap egy újabb frissítés került be az Empire játékba, amely szövetségi ajándékokat hozott különféle különleges ajánlatokban. Szokásosan most is történtek további apróbb változások a játékban.

A frissítés 2014. szeptember 4-től elérhető a Goodgame Empire összes szerverén.

A frissítés játékba kerülése után előfordulhat, hogy a különleges ajánlatok már szövetségi ajándékokat is tartalmazhatnak. Ha egy játékos elfogadja a különleges ajánlatot, akkor mind a szövetség tagjai, mind a játékos plusz ajándékot kap. Az ajándékok között szerepelhet például fa ajándék is, ami által a szövetség összes tagja fához jut. De szerezhetnek a szövetségek követ, pénzt vagy katonát is. Fontos, hogy nyeremény esetén a szövetség összes tagjának aktívnak kell lenni a játékban, hiszen az ajándék megszerzésének lehetősége néhány órán belül lejár. A különleges ajánlatot küldő játékos személye titokban marad.

További változások: ezentúl amikor megnyitjátok az épületek menüt, majd a dísztárgyakat az ablak a legjobb elérhető és feloldott dísztárgyhoz vezet titeket. A napi feladatok listája fül a küldetések könyvben visszavonásra került.

Ha lemaradtatok volna az új Empire kaland, az Alvilág leírásunkról, akkor elolvashatjátok oldalunkon.

További jó játékot minden Empire játékosnak!
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist