Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Plusz három parancsnok

Néhány apróbb újdonság kerül be a játékba a közelgő frissítés alkalmával. Olvashattok a 4. szintű táborhelyről, a támadási panel változásokról illetve a Vihar Szigeteki jutalomrendszer változásáról.
| Forrás: Hivatalos oldal
Sziasztok Empire játékosok! A készítők nem lankadnak, újabb frissítés kerül be a játékba. A frissítés néhány apróbb újdonsága 4. szintű táborhelyről, a támadási panel változásokról illetve a Vihar Szigeteki jutalomrendszer változásáról.

Nézzük is őket sorjában:

A 4. szintű Táborhely: a Táborhely mostantól a negyedik szintre lesz fejleszthető, aminek köszönhetően három új parancsnok lesz elérhető számotokra.

A Támadási panelen is történtek változások, ami annyit jelent, hogy a védekező egységek ezentúl újra láthatóvá válnak.

Egyéb további fejlesztések is kerültek a játékba: A szövetségi kovácsműhely fejlesztéséhez szükséges arany árak csökkentek, a szükséges fa és a kő mennyisége szintén csökkent.

Ami a Vihar Szigetek frissítését illeti: ugyebár eddig a legjobb 20 szövetség érhetett el jutalmakat a Goodgame Empire játékban, ezúttal viszont csak a legjobb 5 szövetség részesülhet a jutalmakban. Talán így kicsit nagyobb lesz a verseny... :)

A frissítés várhatóan a hét végén, vagy a jövő hét elején fog életbe lépni a játékban!

Addig is jó játékot Empire-ök! :)
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist