Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.
| Forrás: Hivatalos oldal
Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.

A legutóbbi cikkünkben egy Új kaland térképről írtunk, most csak apróbb változások kerültek a játékba, de ezek mellett kettő fontosabb módosítás is történt.
 
goodgame-empire-hirek-23.jpg

Amint a felszerelés raktáratok vagy a drágakő gyűjteményetek megtelik, a felszerelés gomb háttere feltűnő piros színűre fog váltani. Az újításnak köszönhetően azonnal láthatjátok majd, ha eléritek a limitet és nem zsákmányolhattok több felszerelést.

Az Idegeninvázió szabályozása is bekerült a frissítések közé. Az invázió során minden játékost csak egyszer érhet majd támadás az idegen kastélyok által. Tehát a kaland során senki sem lesz támadható egynél többször.

További módosításokat az Empire játékban:
  • Új nemességi verseny kerül bemutatásra, melynek során a feladatokat a Sötét alak által kell teljesítenetek
  • Amikor jutalmakat kaptok a különleges ajánlatoknál, ha rubint vásároltok, eltűnik az idő visszaszámláló
  • A játékon belüli zene megváltozott, egy rövidebb verzió került be, így valamelyest javult a memória kihasználás, és gyorsabban betölt a játék
  • A nemességi verseny során a legjobb játékosok több Prémiumidőt fognak kapni, amikor a jutalmul Prémium időt kapnak.
A frissítés játékba kerülése a mai napon várható.

Mindenkinek további jó játékot!
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist