Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Megújuló címer

A jövő héten újabb frissítés érkezik az ingyenes stratégiai játékba. A GoodGame Empire készítői új szimbólumokat és bónuszokat készítettek a címerhez. A megújuló címer mellett néhány apróbb változás is került a böngészős játékba.
| Forrás: Hivatalos oldal
A jövő héten újabb frissítés érkezik az ingyenes stratégiai játékba. A GoodGame Empire készítői új szimbólumokat és bónuszokat készítettek a címerhez. A megújuló címer mellett néhány apróbb változás is került a böngészős játékba.

Az idegen invázió sikere után a jövő hét valamelyik napján kisebb újítás kerül a GoodGame Empire játékba.

A címer a frissítés után ingyenesen változtatható lesz a játékban. A címer változtatását a Királyi Piacon tehettétek meg eddig, a frissítést követően azonban már egyszerűen a címerre kattintva is elérhető lesz a szerkesztés.
A létező szimbólumok mellé új, felszabadítható szimbólumok fognak kerülni. A szimbólumok, típustól függően rubinnal vagy arannyal szabadíthatóak fel. A régi szimbólumokhoz képest, az újak bónuszokkal érkeznek, melyek minden királyságban érvényesek lesznek.
A címer menüjében láthatjátok majd, hogy milyen bónuszokat kaptok az adott címerért cserébe. Szimbólumtól függően lehet élelem-, fa- vagy kőtermelés bónusz.

Az új szimbólumokat eredménypontokkal is elérhetitek majd. Azon játékosok, akik már rendelkeznek eredménypontokkal, azoknak máris elérhető lesz a kinézet.

Amennyiben egy nagyobb szimbólumot helyeztek a címeretek közepére, akkor a hatás megduplázódik, mint ahogyan akkor is, ha két kicsi szimbólum van ugyanabból a fajtából.

A címer megújulásán túl néhány apróbb változás is történik a játékban: javították a készítők azt a hibát, amikor néha megjelentek drágakövek jutalomképpen (például favágásnál). A szövetséges társaktól kapott levelek ezentúl külön jelzést fognak kapni a játékban.

A frissítés jövő héten várható.

Jó szórakozást!
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist