Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Még több pénz

Nemrég számoltunk be egy frissítésről, melyben a szövetségi ajándékokkal kapcsolatos változásokat mutattuk be nektek, de máris itt egy újabb hír, melyben további pénz szerzési lehetőségeket árulunk el nektek.
| Forrás: Hivatalos oldal
Nemrég számoltunk be egy frissítésről, melyben a szövetségi ajándékokkal kapcsolatos változásokat mutattuk be nektek, de máris itt egy újabb hír, melyben további pénzszerzési lehetőségeket árulunk el nektek.

Szerezzetek pénzt a játékos játékos elleni csatákban. Ha más Várurat legyőztök a játékban, akkor ezentúl pénzt is szerezhettek. A pénz mennyisége függ majd a csatában megnyert dicsőségpontoktól. A vesztes Váruraknak nem kell aggódniuk, hiszen a nyertes a pénzt a rendszertől kapja. Így nem kerül levonásra a vereséget elszenvedő játékostól. Ez a plusz azon Empire játékosok számára lesz elérhető, akik alacsonyabb szinten állnak és szívesen indítanak támadásokat. Ha rablóbáró-kastélyt támadtok meg, akkor még több pénzre tehettek majd szert.

További apróbb változások is kerültek a játékba: az Invázió Idegenjei gyengülni fog, ami azt jelenti, hogy ezentúl csak fele annyi tűzkárt okoznak és fele annyit zsákmányolnak.
Ha a Fegyverárus esemény fut, akkor az általa kínált eszközöket támadás tervezésénél és védelem beállításánál is megvásárolhatjátok. További változás történt a Nemességi versenyen is, ahol is egy új verzió érhető el. Ebben a verzióban jutalmat kaphattok a Szerencsekerék megpörgetéséért is.
Az eszközök közvetlen megvásárlásakor a támadás tervezése és szervezése, továbbá a védelem beállítása ablakban a maximum 500-ra emelkedett.

Aki nem olvasta volna még, az Alvilági kalanddal kapcsolatos hírünket, akkor megteheti a hírek oldalunkon.

Jó szórakozást!
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist