Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. Az ezen a szinten álló játékosok számára egy új épület érhető el a főkastélyban: A Legendák Csarnoka.

goodgame-empire-hirek-24.jpg

A csarnokban használhatjátok a legendás pontjaitokat, hogy aktiváljátok a támadó és védő bónuszokat. Néhány hatása már biztosan ismert lesz néhányotoknak a felszerelés bónuszok kapcsán, de természetesen néhány újat is fogtok találni, mint például a támadási hullám.
Mint már a bevezetőben említettük nektek, ezek a képességek csakis a Legendás játékosoknak és kizárólag a Legendás szintű játékosok ellen működnek, 70-es szint alatti ellenfél ellen nem kaptok bónuszt. Minden egyes Legendás szinttel a csarnok is fejleszthető lesz, ráadásképpen még minden bővítésért 1 legendás pontot fogtok kapni. A pontokat a Kutatótoronyhoz hasonlóan képességfa szerint szét oszthatók.

Ha eléred a maximális szintet, akkor sem birtokolhatsz majd minden képességet. Így mindig érdemes megfontolni, éppen melyik bónuszt szeretnétek aktiválni. A kiválasztott bónuszokra adott pontok visszaállíthatók, majd újra szétoszthatók. Az újraosztást csak 30 naponként tehetitek meg, amely várakozási idő átugorható rubinért cserébe.

A Legendák Csarnoka 5x10 mező méretű, mely a közrend értékét is növeli. Így ha esetleg kevesebb a helyetek, cserélhetitek a meglévő dekorációkat. A fejlesztésekhez szén, üveg, olaj és vas szükséges.

Az alacsonyabb szintű játékosoknak egy örömhír: a mostani frissítésben csökkentették az épületek felépítésének idejét. Ez a gyorsítás minden 15-ös szint alatti játékosra vonatkozik.

Mindenkinek jó játékot!
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist