Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Idegen invázió június 26-án

Június 26-án érkezik az ingyenes stratégiai játékba az idegen invázió. Az új esemény során megszálló erők ellen kell majd megküzdenetek a játékban. Nehéz harcra számíthattok, hiszen különböző nemzetekkel kell megküzdenetek!
| Forrás: Hivatalos oldal
Június 26-án érkezik az ingyenes stratégiai játékba az idegen invázió. Az új esemény során megszálló erők ellen kell majd megküzdenetek a játékban. Nehéz harcra számíthattok, hiszen különböző nemzetekkel kell megküzdenetek! Következik a különféle szerverek háborúja, küzdjetek meg a magyar oldalon az angol, japán, vagy amerikai játékostársaitokkal. Vajon ki lesz a győztes?

A Világtérképen egy másik világ vár ura fog megjelenni kastélyával, amelyet majd a számítógép vezérel. Valójában ez a kastély a másik nemzet játékosának egy szimulációja. Azonban amint támadást indítotok ellene, a támadásod megjelenik a másik szerveren is, így valójában a játékost fogjátok megtámadni, és ő is visszatámadhat.

Minden játékoshoz közel eső területen a játékos szintjének megfelelő szintű várúr jelenik meg. Ez mindkét szerveren megjelenik, így egymást támadhatjátok, de mindig csak a megfelelő szinten.

goodgame-empire-hirek-11.jpg

Minden játékos hasonló feltételek mellett harcol, a kastélyok távolsága is megegyezik. A megjelenő játékos neve s a szövetség neve viszont nem lesz látható, továbbá kémkedés és támadás indítható csak a kastély felé.

A Goodgame Empire csaták a Nagy Birodalomban fognak folyni. És csak a Főkastélyok vesznek részt a játékban. A támadással és védekezéssel érdempontokat szerethettek.

Az összegyűjtött eseménypontok később díjak kiváltására használhatók fel. A szerver legsikeresebb játékosait külön díjazzák az Empire játékban, és mindkét világ top játékosai szintén különdíjat kapnak.

Az esemény három napig fog zajlani, amelyet majd egy kis szünet fog követni. A szünetben fejleszthetitek kastélyotokat a következő összecsapásra.

Az esemény első része 2014. június 28-án szombaton kezdődik!
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist