Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Frissítés: Az új királyság

Egy újabb frissítés látott napvilágot a Goodgame Empire játékban. Az április eleji frissítésbe egy új helyszín: Az új királyság került be, ahová azok utazhatnak el, akik legalább 35-ös szintűek.
| Forrás: Hivatalos oldal
Egy újabb frissítés látott napvilágot a Goodgame Empire játékban. Az április eleji frissítésbe egy új helyszín: Az új királyság került be, ahová azok utazhatnak el, akik legalább 35-ös szintűek. Újabb erőforrás, a Viharok Ura és még sok minden más újdonság került be a játékba.

Nézzük át egy kicsit részletesebben ezt az Új királyság frissítést:
Az új királyságban minden játékos saját szigetet kap, melyekre majd katonákat küldhet hajók segítségével. Ha beléptek a királyságba, akkor egy egyszerű kastélyt fogtok kapni. Egy újfajta erőforrásnak köszönhetően a szövetségesek együtt szerezhetnek pontokat. Nagyon fontos tehát, hogy a szövetségek jól működjenek együtt, ugyanis a legjobb szövetség vezetője lesz a Viharok Ura. Aki ezt a címet megszerző a toborzási erőt lesz képes növelni.

goodgame-empire-hirek-1.jpg

És akkor írjunk egy kicsit az új erőforrásról, az Akvamarinról. Az Akvamarin beszerzésének legfőbb forrása az őslakosok, de más játékosoktól is elvehetitek azt. A tengeren erőforrásszigeteket találhattok majd, melyeket el kell foglalni és védeni szükséges. Más játékosok természetesen elvehetik ezeket a szigeteket. Ezeken a helyeken fát, követ és akvamarint egyaránt termelhettek.

A hónapban egyszer érkezni fog egy hatalmas vihar, amely elárasztja az összes szigetet, ha ez lezajlott, akkor egy újabb csata kezdődhet az akvamarinok megszerzéséért. Az építkezéseket is lehet elölről kezdeni.

A legjobb 20 jutalma a játékban egy erős dekoráció lesz, melyet a szövetség minden tagja megkap.

Egy rangsor listán figyelhetitek a játék aktuális állását, és azt, hogy hány résztvevő szövetség van éppen.
Azok a szövetségek, amelyek úgy döntenek nem akarnak részt venni a globális versenyben, az akvamarinjukat eladhatják az őslakos kereskedőknek pénzért vagy új katonákért, bónuszokért.

A havi újrakezdésnek köszönhetően minden hónapban új esélyekkel indulhat mindenki, így jó ideig népszerű lesz a játékban az új királyság.

További izgalmas és jó játékot mindenkinek!
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist